Çözüldü✓ Bilgisayarcı Ramimi Çaldı ?

Senin tyt türkçen nasl çok merak ettim ya da k*rt falan mısın? Konu başlığına bakınca birşeyler eksik olduğu bariz bir şekilde farkediliyor. " Bilgisayarcı ramimi çaldı?"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da sadece bir mesajınıza bakarak "tümleşik" yerine "tumselik" yazmanıza mı yoksa türkçe harfleri bi kullanıp bi kullanmamanıza mı yanayım?
Hayırdır kürtler sana ne yaptı?

Sansürleyerek yazmış bir de ezik

böyle şeyler de hep seni buluyo

ben çalınan bir şey görmüyorum senin kafan karışmış. havalar sıcak çık dışarı biraz taze oksijen al.

göndermeden önce daha elinde ne var bilmiyor gelmiş konu açmış yok öyleydi yok böyleydi, uzatma.

Burada asıl suçlu Asus ki, s*lak S*lak tasarımcıların yaptıkları işleri onaylıyorlar,

Ulan biz tasarımcı çalışsak, aylarca yapsak çizsek, danışma odasında biri çıkar derki yok ağa anakarta ram gömmeyelim yedek girişe takılan ram'de hız uyuşmazlığı olur ve hata verip durur. Ve direk iptal ederler projeyi.

Demek ki Ya yönetim s*lak Yada tasarımcı baya kurnaz istediğini yapıyor ve öyle cafcafla anlatıyor ki hayır diyemiyorlar.

Bilgisayarciya gitti geldi bende içine bakayım dedim ram slotunda ram yok acaba tumselik ram mi anlamadım yardimci olursaniz sevinirim

Bataryayı ben cikardim
Alıntıyı görüntüle
Emniyete gidip şikayette bulun çalmıştır

çaldı değil çalmış mı demelisin kimseyi suçlayıcı konuşmamalısın. daha bilgisayarının özeliğinden bir habersin
PC de ram takılı idi diyor simdi ram yok ? Boş konusma

Ne toxicsiniz, bu forum kullanıcılarının hepsi mi aynı olur şaşırtıcı

Adam zaten kesin olarak ram çalındı demiyor veya ben bilgisayardan çok iyi anlarım da demiyor tedirgin olmuş konu açmış, insan gibi yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız adamin konusuna yazmayın bu kadar basit.
Konu başlığını okumadan mı yazdın yoksa amacın millete mi sataşmak? (Bu arada soru işaretine hasret biri vardı forumda yazılarımdaki noktalama işaretlerine kafayı takan ona sesleniyorum bu yorumda soru işareti koydum için rahatladı mı????😂)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,315
Üyeler
184,142
Son üye
takowrld
Geri