HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,863
Yeni model gönüllülere ekleme yapılıyorhem gömülü hem ekleme mi yapılıyor ? ben gömülülerde hiç ekleme yapılabilen görmedim hem gömülü hem slotlu olarak.
Yeni model gönüllülere ekleme yapılıyorhem gömülü hem ekleme mi yapılıyor ? ben gömülülerde hiç ekleme yapılabilen görmedim hem gömülü hem slotlu olarak.
Hop kardeşim o ram fazlaymış ben onu aldım senden daha akıcı oldu sistem (geçmiş olsun eğer böyle bir hadise yaşadıysanız)hayır açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakamıyom laptop kapalı acaba orijnalindedemi böyleydi anlamadım
E ozaman geri götür ram yok de burda saçma sapan konular açma belki tamirden sonra unutulmuştur. Burda konu açman bilgisayarına rammi takacak. Ülkemizde insanları karalamak bukadar basit olmaya başladı.Bilgisayarciya gitti geldi bende içine bakayım dedim ram slotunda ram yok acaba tumselik ram mi anlamadım yardimci olursaniz sevinirim
Bataryayı ben cikardim
Alıntıyı görüntüle
ya nediyon birader ya sana mı sorucam ne hakkında konu açacağımıE ozaman geri götür ram yok de burda saçma sapan konular açma belki tamirden sonra unutulmuştur. Burda konu açman bilgisayarına rammi takacak. Ülkemizde insanları karalamak bukadar basit olmaya başladı.
E ozaman geri götür ram yok de burda saçma sapan konular açma belki tamirden sonra unutulmuştur. Burda konu açman bilgisayarına rammi takacak. Ülkemizde insanları karalamak bukadar basit olmaya başladı.
engelledin dostummmmmDostum millete laf yetiştireceğine sisteminin özelliklerini bilmen gerekirdi. Gömülü olarak gelen ram varsa hiç görünmez, eğer pc açılmıyor ise geri ver açılmıyor diye söyle.
tyt türkçen nasıl dostum sonda soru işareti var ?????E ozaman geri götür ram yok de burda saçma sapan konular açma belki tamirden sonra unutulmuştur. Burda konu açman bilgisayarına rammi takacak. Ülkemizde insanları karalamak bukadar basit olmaya başladı.
70 IQ ile yaşamak böyle bişiy demek ki.Dostum millete laf yetiştireceğine sisteminin özelliklerini bilmen gerekirdi. Gömülü olarak gelen ram varsa hiç görünmez, eğer pc açılmıyor ise geri ver açılmıyor diye söyle.
aga sana katılıyorum çok toxicler ya, sosyal medyadaki çoğu insan boylee ne yazikkiNe toxicsiniz, bu forum kullanıcılarının hepsi mi aynı olur şaşırtıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam zaten kesin olarak ram çalındı demiyor veya ben bilgisayardan çok iyi anlarım da demiyor tedirgin olmuş konu açmış, insan gibi yardımcı olacaksanız olun olmayacaksınız adamin konusuna yazmayın bu kadar basit.