Mezuna kaldım.Netlerimi büyük ölçüde artırdım.Hedefim 15 gün sonra girip sayısal 5k yapıp bilgisayar mühendisliği okumak.Yani büyük şeyler için küçük şeyler feda edebilirsin.
tabii ki kötü mültecileri ister sınır dışı et ister öldür buna hiçbir lafım yok.Mültecilerin bizden iyi şartlar altında yaşaması tamamen yalan yanlış bir bilgi.Tabikide senden zengin mülteci veya senden iyi yaşayan mülteci vardır ancak çok az.Madem çok iyi biliyorsun senden benden iyi şartlar...
Ben evime alırım gibi herhangi bir cümle hiçbiryerde kullanmadım.Türk-mülteci farketmez evim aileme özeldir kimseyi almam.Ama senin ablan ve annen evinize alıyorlar galiba ordan tecrübelisin.
Merak etme seni tehdit etmem veya küfür etmem.Kayda alabilirsin.Hatta kayda alalım tartışmayı sonra foruma atarız istiyorsan.Madem kendince haklısın gel ispatla.Korkmana gerek yok bir şey yapmam.
Maalesef ülkemizde mültecilere karşı çok büyük bir algı, nefret, ön yargı var. 10-20 tane kansız yüzünden insanlar böyle düşünüyor maalesef. Biz şunu anlayamıyoruz: Her toplumda iyi insanlar ve kötü insanlar var. Türkiye'de de yüzlerce pislik var hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Suriyede de böyle...
Hocam şunu ekliyeyim:Ben onlarca seri izlemişimdir narutoyu da bitirdim one piece i de.Ama death note kadar kaliteli bir anime daha görmedim.Animelerin en üst sırasında yer alır death note benim için.Diğer animeler yanına bile yaklaşamaz o derece.