Sercankır isimli üyenin son içerikleri

1. Sercankır

Mezuna Kalmak? [ANKET]

Dostum geçen sene için 1300 gösteriyo.Ama geçen sene sınavın en zor olduğu seneydi.O yüzden pek doğru bir sonuç olmuyo bence
  2. Sercankır

Mezuna Kalmak? [ANKET]

TYT 95 Ayt mat 35 edebiyat 6 tarih coğrafya 3 net Eşit ağırlıkta sıralaması ne olur bilen var mı
  3. Sercankır

2933 mhz anakarta 3200 mhz ram takılınca sorun olur mu?

Hiçbir sıkıntı olmaz sadece işlemcinin desteklediği mhz değerlerine kadar çalışabilir.
  4. Sercankır

Mezuna Kalmak? [ANKET]

Mezuna kaldım.Netlerimi büyük ölçüde artırdım.Hedefim 15 gün sonra girip sayısal 5k yapıp bilgisayar mühendisliği okumak.Yani büyük şeyler için küçük şeyler feda edebilirsin.
  5. Sercankır

İstanbul'da cinsel ilişkiye giren din kardeşlerimiz hakkında

tabii ki kötü mültecileri ister sınır dışı et ister öldür buna hiçbir lafım yok.Mültecilerin bizden iyi şartlar altında yaşaması tamamen yalan yanlış bir bilgi.Tabikide senden zengin mülteci veya senden iyi yaşayan mülteci vardır ancak çok az.Madem çok iyi biliyorsun senden benden iyi şartlar...
  6. Sercankır

Ben evime alırım gibi herhangi bir cümle hiçbiryerde kullanmadım.Türk-mülteci farketmez evim aileme özeldir kimseyi almam.Ama senin ablan ve annen evinize alıyorlar galiba ordan tecrübelisin.
  7. Sercankır

Yazımın neresinden bunu çıkarttın anlamadım.Ben bu olay ile ilgili herhangi bir şey bile yazmadım
  8. Sercankır

Madem muhattap olmuyorsun niye cevap veriyorsun.Cahillik başa belaaa...
  9. Sercankır

Merak etme seni tehdit etmem veya küfür etmem.Kayda alabilirsin.Hatta kayda alalım tartışmayı sonra foruma atarız istiyorsan.Madem kendince haklısın gel ispatla.Korkmana gerek yok bir şey yapmam.
  10. Sercankır

Dc var mı?Sesli gelirsen sana anlatim ben.Çok cahilsin okuduğunu anlayamıyorsun ben sana düzgünce anlatim. SYB#5713
  11. Sercankır

Yazdığımdan 1 gram bir şey anlamamış cahil ırkçı birisin.İyi forumlar...
  12. Sercankır

Maalesef ülkemizde mültecilere karşı çok büyük bir algı, nefret, ön yargı var. 10-20 tane kansız yüzünden insanlar böyle düşünüyor maalesef. Biz şunu anlayamıyoruz: Her toplumda iyi insanlar ve kötü insanlar var. Türkiye'de de yüzlerce pislik var hepimiz biliyoruz. Aynı şekilde Suriyede de böyle...
  13. Sercankır

İzlemeyi düşündüğüm 3 animeden hangileri bitti?

Kesinlikle katılıyorum:D
  14. Sercankır

İzlemeyi düşündüğüm 3 animeden hangileri bitti?

Hocam şunu ekliyeyim:Ben onlarca seri izlemişimdir narutoyu da bitirdim one piece i de.Ama death note kadar kaliteli bir anime daha görmedim.Animelerin en üst sırasında yer alır death note benim için.Diğer animeler yanına bile yaklaşamaz o derece.
Geri