serefayk53 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bluetooth kulaklık önerisi

bütçe sınırı yok oyun, müzik ve film için kullanabileceğim kalitesi ve gecikmesi düşük bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  2. S

Oyuncu koltuğu önerileri

beyaz renk profesyonel oyuncu koltuğu arıyorum fiyat önemli değil kaliteli, beyaz ve kumaş olmasını istiyorum önerilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
  3. S

TAKSİTLİ TELEFON NASIL ALINIR

kredi kartına taksitle almak istiyorum
  4. S

TAKSİTLİ TELEFON NASIL ALINIR

herkese merhaba taksitli android telefon almayı düşünüyorum sıfır ürün olacak nerden alabilirim?
  5. S

Termal macun önerisi

herkese merhaba i9-13900k işlemci için önerebileceğiniz en kaliteli termal macun nedir?
  6. S

Çözüldü✓ Anakart sisteme yeterli olur mu?

herkese iyi akşamlar, arkadaşlar i9-13900K işlemci, MSİ 4080 Gaming x slim ekran kartım var. elimdeki anakart MSİ Z690 carbon wi-fi, anakart ekran kartım ve işlemcim için yeterli olur mu? darboğaz sıkıntısı yapar mı? 64 gb ram, samsung 990pro 2 tb ssd var şu anda. ilerleyen zamanlarda 4tb daha...
  7. S

hangi ekran kartını tercih etmeliyim?

herkese selam msi 4070 ti super gaming x slim ve msi 4080 gaming x slim arasında kaldım ikisi arasındaki performans farkı nasıl hangisini tercih etmeliyim?
  8. S

Asus rog azoth fiyatını hak ediyor mu?

herkese merhaba asus rog azoth klavye almayı düşünüyorum. kullanan var mı fiyatını hak edecek kalitede mi?
  9. S

sistemime ram kapasitesi yeterli olur mu?

gördüm de alalı 1 ay oldu 😄
  10. S

sistemime ram kapasitesi yeterli olur mu?

i9-13900k işlemci, 4080 ekran kartlı sistem topluyorum 2x16 gb ram yerine 4x16gb ram kullansam arada bu farka değecek performans farklı olur mu?
  11. S

hangi ssd’yi tercih etmeliyim?

herkese merhaba, Samsung 990pro ve Msi spatium 480pro arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?
  12. S

Sıfırdan Beyaz Sistem Toplıyuyorum Yardım Edermisiniz.

samsung 990pro dan şaşma ssd’de. ram içinde önerim gskill olsun mhz değerleri yüksek CL değerinin oldukça düşük olmasını tercih et 32 CL - 30CL gibi. işlemci konusunda da intel tercih etmelisin, hem oyun hem iş yapacağını söyledin amd işlemciler oyun için daha uygun intel serisi oyun ve iş için...
  13. S

Çözüldü✓ İşlemcim Ekran Kartına Dar Boğaz Yapar Mı?

herkese merhaba i9-13900K işlemcim var MSI 4080 super ekran kartı almayı düşünüyorum, dar boğaz yapar mı? Birbiriyle uyumları nasıl olur?
  14. S

Çözüldü✓ sıvı soğutucum işlemci için yeterli mi?

oc yapmıyorum. senin işlemci de aynı mı ? 13900k mı
  15. S

Çözüldü✓ sıvı soğutucum işlemci için yeterli mi?

herkese merhaba intel i9 13900K işlemcim var sıvı soğutucu olarak msi 360mm 360r v2 tercih etmeyi düşünüyorum yeterli soğutma yapar mı? bazı sitelerde 360mm yeterli olmayacak 420mm tercih etmelisin yorumları gördüm. lütfen kullanan varsa tecrübelerini ve deneyimlerini aktarabilir mi
Geri