Ses yüksekliği oldukça iyi, sahnede bass olduğunda kulaklığın titrediğini hissediyorsun (özellikle korku ve gerilim sahnelerinde). Sesleri temiz veriyor...
Arkadaşlar merhaba,
Aracım Megane sedan. Halihazırda ön camda 70 Mai ds06 araç kameram var, direksiyon altındaki sigorta kutusuna fuse tap ile bağlı ve...
Bu model bir öncekinin update edilmiş hali, driver'lık bişey yok ki cihazda. Yazılımı PC'ye kuruyorsun, 1 seferlik firmware update yapıyorsun, sonra...
Alınır gayet. Daha 1 hafta 10 gün önce aldım, memnun kaldım. Uygulaması ve ekolayzır ayarı gıcık ve sıkıntılı biraz. Onu da google'da arayarak aşarsınız...
Soruya senin adına, senin için cevap veremem, herkesin alma amacı farklı. Seni ikna etmeye de çalışmıyorum, sadece genel olarak neden nasıl kullanılıyor...
Aracını kendisi yıkamayı sevenler zaten bu tür ürünleri takip eder. Normalde fiyatı 6.500 lira bandında olan bir ürün. Bu ay 11.11'de 5.351'e düştü, sonra...
Derdinde sonuna kadar haklısın ve sana katılıyorum, başlıca firmalar her türlü istediğini dayatıyor biz de çoğu zaman mecbur kalıyoruz onların bizlere...
Çiş yarışı gibi bilgi yarışı yapmıyoruz burda. Ergence iğnelemelere hiç gerek yok. Sende de algılar biraz kapalı sanırım, çünkü konu sahibinin bilgi...
Hem konu sahibi arkadaşın hem de benim yorumumu okumadınız ya da görmediniz sanırım.
Arkadaş, anakartta renk dışında hiçbir özellik belirtmemiş benim...