Geçmiş olsun. Sen ne kadar iyi ve dikkatli sürsen bile başkası bu kadar dikkatli ve iyi sürmüyor. Bu yüzden her zaman diğer araçlara güvenmeyerek sürmek gerekiyor.
Youtube hesabımda short kısmına takip ettiğim içeriklere göre videolar önerisi geliyor. 5 video kadar sonra sürekli saçma sapan hindistan Pakistan gibi ülkelerin videoları ve hep aynı içerikli videolar çıkıyor. Hatta 6 videodan 2 tanesi aynı video oluyor.
İnstagram hesabı açtım yeni ve sürekli...
Çalışılmaz. Bir süre sonra sende çok fazla yorgunluk yapacaktır. 1 gün izin bile az aslında ama Türkiye şartlarında daha fazlasını bulmak kolay olmuyor. Günde 8 saatin üstüne mesai verirlerse bir yere kadar idare eder. Bir süre sonra psikolojik olarak seni zorlayacaktır. Hem iş performansını...
Öncelikle erkek yavru alman gerekiyor. Yem yeme saatleri ve kafesten çıkma saatleri düzenli olmalı. Sana alışana kadar kafese yiyecek koyma. Elinden yedir veya kafese koysan bile elinden yedirirken sevdiği yiyecekleri ver. Dal şeklinde özel yemekleri var. Bu şekilde yavaş yavaş eline alışır daha...
Kart bilgileri girmeden deneme sürümü vermez. Öyle olsa sürekli hesap açılıp para vermezler. Kart bilgisi girdikten sonra iptal etmezsen günü gelince ödemeyi çeker. İptal ettiğin zaman hiç bir şekilde parayı çekemez ama hangi site olduğunu bilmediğim için bir şey diyemiyorum bazı sitelerde iptal...
Parayı alıp bilgisayar gelene kadar vazgeçirmeye çalıştı. Ne gerek var falan diye ama benim bilgisayar bozulmuştu 10 yıllık makineydi. Birde beni çok gariban büyüttü ondan dolayı biraz vermek zorunda kaldı
Ben en yumuşak en mutlu anını bekledim. Sonra direkt durumu anlattım ve borç vermesini istedim. Sisteme sürekli zam geliyor zam gelmeden almak istiyorum dedim verdi. Babaya göre değişir ama direkt konuya gir ve neyi neden istediğini anlat hatta ödeme planı yap ve şu şekilde şu kadar zamanda...
Eğer tanıdık avukat falan varsa kargo şirketine dava aç. Hatta pazartesi günü kargo şirketine git yüz yüze konuş gecikmeden dolayı sorunlar yaşadığını falan anlat. Okuyorsan ödevlerinde aksaklık yaşadığını falan söyle dava ederken de bunu kullan belki bir özür hediyesi falan gelir