250-350TL'ye 4 adet kaliteli fan biraz zor bulunur. Bence zamanla tek tek alman daha iyi olabilir.
Bunları öneririm:
Noctua NF-P12
Sistem çok ısınıyorsa kasanın yanındaki camı açmanızı da öneririm ama kasa daha hızlı tozlanacaktır.
Gamepower Air Turbine almayı düşünüyorum. İçinden üç tane fan, kontrolcü ve uzaktan kumanda çıkıyor. Birini egzoz fana diğer ikisini de kasanın üstüne takacağım.
1. Alınır mı?
2. İçinden çıkan kontrolcüye hangi kabloları bağlamam gerekiyor? Güç alması için sanırım molex kablosu.
3...
Konuyu açıp cevap vermeme konusunda haklısınız, görmedim. Çok özür dilerim. Bir de sizi maksimum 20-25dk beklettim. Görende 2-3 saat beklettim sanacak. Bir arkadaş 'New üye problems' yazmış. Siz tanımadığınız insanlara nasıl böyle diyebiliyorsunuz? 2-3 tane daha yazan var böyle. Ben bu foruma...
20dk. cevap vermedik diye anama sövmediğiniz kaldı :D
Bu arada SSD benim değil, arkadaşımın.
Arkadaşımla iletişime geçmeye çalışıyorum. Belki konuyu geç açmış olabilirim.
SSD Link...
Arkadaşlar alan kişiyle iletişime geçmeye çalışıyorum benim olsa neden cevap vermeyeyim. Cevap bekliyorum ondan. Bu arada çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için.
Bir tanıdığım, Kioxia Exceria LTC10Z480GG8 adlı 480GB SSD'yi aldı. Format atarak SSD'yi kurmuş. Sanırım bu yüzden oldu. Bunlar normal mi? Eğer birleştiyse nasıl bunları ayırır? Ayırdığında SSD tam performansını verir mi?
Arctic Freezer 34 Esports ve Corsair LL120 alacağım. Arctic'in önde olan fanı arkaya, Corsair LL120 fanı da öne takacağım. Bunlar mümkün olur mu? Mümkünse nasıl ikili olur? Ve benim anakartım B450M S2H. Sanırım çoklayıcıda almam gerek. İki tane çoklayıcı buldum. RGB için ve fanın çalışması için...