Hocam Satıcı onaylayacak. Benim tavsiyem iyice araştırın, ben olsam satıcıdan oyundayken 10dk video çekmesini isterdim. O şekilde bir sorun olursa oyun...
Hocam ram'i 32gb dual seçerseniz iyi olur. Anladığım kadarıyla siz sonradan 16gb daha ekleyeceksiniz i yüzden
Hocam ram'i çift kanal ve 32gb alın bence...
Sizin attığınız sistem tek kanal ram var. Daha iyi performans almanız lazım. O sebeple çift kanal 32gb ram seçin.
O şekilde alınır güzel sistem ekran kartı...
Hocam yanıtınız için teşekkürler 3060 seçmemin sebebi fiyatlara baktığımda 8gb VRAM li ekran kartları ile aynı fiyatta olmasıydı ve masrafı da 35k bandında...
Evet benim de hoşuma gitti. Gayet güzel sistem fiyatına göre iyi. Doğru dediğiniz. Vermişken birkere vermek, ileride hiç olmazsa anakart ram masrafı...
Hocam sıfır rx 6600 7.5k
İkinci el rx 6700 xt de 7.5k fiyatı var.
Sizin yerinizde olsam güvenilir bir 6700 xt alırdım, eğer abiniz izin vermiyorsa veya...
Hocam ben kendi fikrimi belirtiyorum sizinki farklı olabilir. Ben ssd hızını farklı gördüm sadece diğer parçalar da markalı, yani msi gibi daha bilindik...
Hocam bu fiyata 3060 almamanız gerekiyor bence. 7700xt alın bu fiyata ama tabi parçalardan kısmanız gerekecek ancak kalite olarak bir düşüş olmaz bence...