sezai08 isimli üyenin son içerikleri

1. S

7600x işlemci hangi isistemle soğutabilirim?

Merhaba arkadaşlar Yeni işlemci var elimde onu montajlamadan önce elimde Amd wraith prism, Msı core frozr L, cooler master 120 mm sıvı soğutucu var. Hangisi kullanırsan daha iyi performans alırım?
  2. S

Farklı ramlerle dual channel olmuyor mu?

bilmiyordum :D eskisine alıştık :)
  3. S

Farklı ramlerle dual channel olmuyor mu?

arkaaşlar incehesaptan bu ramı aldım. apacer 8 gb c16 3200 mhz yanına ekleyince dual yerine 2* 64 bit yazıyor bu performansı bozar mı? Team T-Force TUF Yellow Delta RGB 16GB(1x16GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram (TF9D416G3200HC16F01)
  4. S

Cooler Master Mwe 80plus Bronze 750w 2xeps

Ürünün iptali iptal ettim cooler master 750 v2 aldım tekrardan. Bu akşam sistemi toplayacğım deneyeceğim. İnş sıkıntı olmaz.
  5. S

Valla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımm 1679217012 750 watlık bir öneriniz var mı?
  6. S

COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS buı ürünü indirimde aldım ama o kadar sıkıntılı olsukjları söylediler ki Bütçem 1500 tl kadar güzel psu önerebilir misiniz? Hangi ürüne baksam illa bir sıkıntısı var .Ben anlamadım
  7. S

zotac rtx 3060 twin edge Alınır mı?

o kadar bütçem olsa keşke :)
  8. S

Sadece oyunlar için ama hogwart legacy baya sıkıntı birde son güncellemeyi aldım daha kötü oldu geri çektim
  9. S

Merhaba arkadaşlar. Benim elimde asus dual rx 6600 kart var satsam mı alırsam ma zotac rtx 3060 twin edge alamaya değer mi yada ne tavsiye edersiniz?
  10. S

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

gencergaming sınıfta kaldı. 1 saat olmadan 15 bin tl yapıyorsun. Bir iş yapıyorsanız tam yapın.
  11. S

abdullah olmasa inanın bu siteden alışveriş yapmak istemiyorum.
  12. S

ya ürün eksik ya stok yok bu nasıl 4 adet oluyor merak ediyorum.
  13. S

Yardım GENÇER GAMİNG DONANIM ARŞİVİ SİSTEMLERİNİ İPTAL EDİYOR

Bu ne saçmalaık ürünler var stokta yok deniyor. Gencer nasıl bir firmasın yaaa
Geri