COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS buı ürünü indirimde aldım ama o kadar sıkıntılı olsukjları söylediler ki Bütçem 1500 TL kadar güzel psu önerebilir misiniz? Hangi ürüne baksam illa bir sıkıntısı var .Ben anlamadım
Kim diyor problem olduğunu 650w lık modelini 2 yıl kullanıp sattım.COOLER MASTER MWE 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS buı ürünü indirimde aldım ama o kadar sıkıntılı olsukjları söylediler ki Bütçem 1500 TL kadar güzel psu önerebilir misiniz? Hangi ürüne baksam illa bir sıkıntısı var .Ben anlamadım
Valla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımmKim diyor problem olduğunu 650w lık modelini 2 yıl kullanıp sattım.
750 watlık bir öneriniz var mı?![]()
Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX650F RGB CP-9020217-EU 650 W Power Supply özelliklerini incele, 4.000,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şans işi cızırtı herkeste yapacak diye bir şey yok en iyisi dediğin psu da bile olabiliyor.Valla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımm
Fsp hydro g pro var ama 2100 tl çıkarım derseniz hem de full modülerValla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
750 watlık bir öneriniz var mı?
Valla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımm
750 watlık bir öneriniz var mı?
Fsp hydro g pro var ama 2100 TL çıkarım derseniz hem de full modüler
Kullanacağım sistem ryzen 3600 asus rog strix gtx 1660 ti siz diyebilirsiniz 550 watta yeter ama ilersi içinde ben bir daha uğraşmayayım diye 750 aradım. önerilerinizden hangi sis f/p olabilir?![]()
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.399,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Millet hala coil whine'ı sorun olarak görüyor demek, daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum harbiden sorun olmadığını. 1500 TL'nin biraz üstünde iade ettiysen şunu alabilirsin:Valla internette bobinler cızırtılı ses yapıyor fan dönmüyor diye diye kafayı yedim. Ne alacam şaşırdım. 750 watt 1500 indirimli almıştım iadeye başlattımm
Ürünün iptali iptal ettim cooler master 750 v2 aldım tekrardan. Bu akşam sistemi toplayacğım deneyeceğim. İnş sıkıntı olmaz.650W'lık modeli bende var, V1 modellerde sorun olabiliyordu ancak bu V2 model ise sorunla karşılaşmazsın yüksek ihtimal.
Millet hala coil whine'ı sorun olarak görüyor demek, daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum harbiden sorun olmadığını. 1500 TL'nin biraz üstünde iade ettiysen şunu alabilirsin:
![]()
Deep Cool PM750D 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool PM750D 750 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool PM750D 750 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Yalnız şunu belirteyim tam bir incelemesi yok, yani sorunu varsa bilmiyoruz. İç yapısı kötü değil yine de onu da söylemiş olayım.