Önce güvenli interneti aktif edip tekrar devre dışı bırakın. Bende de bir defasında öyle olmuştu güvenli internet kapalı görünüyordu ama açıp kapattım tekrar düzeldi.
Yani biri bana bu şekilde tavsiyede bulunsaydı açıkçası inanmazdım ama yazdıklarımın hepsi başıma gelenler. Düşünün yani 110 TL olan hizmetten 259 TL hizmete geçtim ve çok mutluyum. Artı olarak 6 ay içinde iptal ettiğinizde 120 TL bağlantı bedelini de yansıtıyorlar. Bugünlerde de yeni bir şey...
Millenicom zam yapınca bende Gıbırnet'e geçtim ama bin pişman oldum sürekli internetim kopuyordu ve bağlantı kesiliyordu. Akşam saat 22'den sonra müşteri hizmetleri yok. Gece 1'de bağlantı gidiyordu mesela ulaşacak hiç bir yol kalmıyordu. (Bu arada altyapımda bir sorun yok 2 yıldır Millenicom...
Dün başka bir konuya daha yazmıştım oradan kopyalayıp yapıştırıyorum aşağıya. Yazdıklarım aynen geçerlidir.
Gıbırnet önermiyorum. Müşteri hizmetleri 7/24 destek sunmuyor. Akşam kapatıp eve gidiyorlar sabah 8 de gelip bakıyorlar destek taleplerine. Üstelik telefon numarası da aynı şekilde akşam...
Gıbırnet önermiyorum. Müşteri hizmetleri 7/24 destek sunmuyor. Akşam kapatıp eve gidiyorlar sabah 8 de gelip bakıyorlar destek taleplerine. Üstelik telefon numarası da aynı şekilde akşam kapanıyor sabah açılıyor. Müşteri hizmetlerinde iki kişi var ne zaman ulaşsam aynı insanlar ve çözüm odaklı...
Modem Modeli : TP-Link TD W9970 V3
Aşağıdaki resimlerde görünen bir hatayı almaya başladım.
Bu hatayla karşılaştığımdan beri Wifi ile mobil cihazlarda bazı uygulamalara erişemiyorum.
Bu hatanın sebebini bilenler lütfen yardım eder misiniz?
Denedim ama aynı şekilde fotoğraflardaki gibi hata alıyorum. Anlamadığım şey ise böyle bir sorun yoktu daha önce geçiş yapar yapmaz bu sorunla karşılaştım ve çözemiyorum.
Arkadaşlar geçenlerde Gıbırnet'e geçiş yaptım her şey iyi güzel ama mobil cihazlardan özellikle alışveriş uygulamalarına wifi giriş yapamıyoruz.
Wifi ile hiç bir şekilde uygulamalara erişim sağlayamıyoruz ama mobil veriyi açınca çalışıyor her şey.
Modem ile yaptığım testleri aşağıya bırakıyorum...
Geçenlerde bende de aynı sorun oldu. 50 Mbps hız paketim vardı ama aldığım indirme hızı 2 Mbps çıkmıyordu bile. Modem arayüzünde kontrol ettiğimde sorun hat kaynaklı görünüyordu. Ne kadar destek talebi açsamda sorun yok dediler. En sonunda şikayetvar.com'a yazdım şikayet ettim yarım saat sonra...