Makine mühendisiyim. Bölümümle yazılımın alakası yok (ders müfredatını baz alıyorum yoksa Phyton ile Robotik kodlamaya yönelebiliyorsun). Ben de bir...
Çok garip bir marka her yerde güvenilir diyor fiyatlar da çok komik. Aşırı dikkatimi çekti şuan :D Rampage gibi değil dimi bakın alırsam 5080 5090a takacam...
Yahu 5080Super çıkmayacak heralde ben kafayı yicem 5090 çok gereksiz pahalı 5080 de ucuz ama 16GB VRAM var. 4090 alsam 2.el yeni sattım komik bir şekilde...
Projeyi geçen sene arkadaşlarım için yazdığım bir hobinin devamı olarak geliştirdim. Şimdilik ticari bir beklentim yok, fakat ileride olmasını umuyorum...
Profilime gir son gonderiye bak.
VRAM kullanımı 15.8 olunca mfg sapıtıyor. Hatta direkt Frame gen kapalı dlss q bile yemiyor.
Oyun oto kendini dlss p'ye...
4k da 5070ti kullanan biri olarak bazı oyunlarda VRAM sorunu var hocam.
Butce varsa 5090 al geç.
Ps5 pro falan gereksiz şuan.
Zaten şuan ps'de olup pc'de...
Çok doğru seçim. 15li plus poposu geniş olmayanlar için cidden fiyat performans kralı. Çok rahat anlatamam ki yastık konusunda da çok iyi iş çıkarıyorlar...
Çok güzel olmuş hayırlı olsun. Reklam da alsan ve instagramda reklamını yapsan yürür gider ilerde. Belki firmalar tıklamaya göre yönlendirmeyle komisyon da...
Konsol'un geçi yok erkeni yok hocam. PS4 bile hala alınır hala rahatça satışı yapılır. Nintendo ve Playstation özellikle yıla bakmaz. PS5'i dilersen PS6...