Hocam çok teşekkür ederim. Başta ben de 5050 sanmıştım ama sizin attığınız link sayesinde model kodunu araştırdım. HP'nin resmi sitesinde RTX 5060 olduğu...
Büyük ekran arıyorsan kesin alınır. Bundaki ramler 12x2 şeklinde dual çalışacağı için performansada olumlu yansır. Bende bunun üst modeli var, imzamda...
1784128057
Hocam teşekkür ederim. Ben de inceledim ama ürünün bir yerde 5050, bir yerde 5060 olarak yazılması kafamı karıştırdı. HP'nin resmi sitesinde 5050...
https://ty.gl/9iz6mjwd29hw4 eğer ekran kartı 5060 ise işlemci konusunda bir tık daha iyi ve ucuz satıcı bir 5060 diyor bir 5050 bence 5060 gibi model no...
Teşekkür ederim hocam. Benim bir arkadaşımda HP Victus var, onda Hall sensörüyle ilgili bir sorun çıkmadı. Bir de okuduğum kadarıyla USB portları yan...
Reddite bak derim orda vardır + olarak hp victus serisiye ayni düzeni içerdiğini biliyorum o nedenle o sorunun devam etmesi açık bir olanak tabi çok çok...
Hocam yorumunuz için teşekkürler. Amazon satıcılı HP Omen tarafına daha yakınım şu an. Acer'da daha önce sorun yaşadığım için biraz mesafeliyim.
1784125755...
asus vivobooklar çok kötü hem ekran kartı wattları limitli hem de soğutma çok zayıf termal zaafları var acerler da aynı şekilde watlları düşük 5070 ler ama...
Sensör sorunu bunda da var diye biliyorum victus 'taki gibio yüzden önermiyorum dell Alienware ve asus tuf a16 en güvenli limanlardir onlarin harici f/p...
Yakın zamanda kullandığım Acer Nitro 16 (AN16-42 / Ryzen 7 8845HS + RTX 4060) donanımsal arıza nedeniyle garantiye gitti. Servis sorunu çözemedi ve para...