Selamlar kulaklığımın mikrofonu bozuldu. Sadece mikrofon almak istiyorum. Çoğunlukla arkadaşlarımla konuşuyorum ve sesimin kötü gitmesinide istemiyorum.
İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için en fazla 300 tl olan bi ses sistemi almak istiyorum.
Normalde fiyat araştırması ve inceleme videoları izleyerek seçerdim ama bu sefer birde sizlere danışmak istiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
2 seneyi aşkın warlock kullanıuyorum üzerine 2 defa kola 3 defa su 1 defa maden suyu döküldü
üzerinde 1 defa tabak kırıldı
klavyeye nazik davranan biriside değilim
2 defa mebran klavye bozdum warlock tık demedi hala
kimse warlcoka kalitesiz tuşları basmaz bozulur hemen dememli
hala...
Bilader sana kimse şu marka kalitesiz demedi sana niye kalitesiz olduğunu açıkla yada neden kaliteli olduğunu kanıtlarla açıkla dendi
kendi kendine senaryo kurma
tamam işte bilgilendir boşunamı bronzsun
1596641764
Ben bilgilenmek için geldim dediğin gibi laf dalaşına girmemeliyiz seviyemizi koruyarak burada birbirimizi bilgilendirmeliyiz
Bunu bu şekilde söylememen gerekirdi
Kalitesine neye göre karar verdiğini bilmemiz lazımdı
ancak anlıyorum ki kulaktan kulağa aktarılır gibi marka güzel diyorsunuz rampage in de kaliteli ürünleri var ama kalitesiz ürünleri de var
high power in kalitesini bana övme artık neredeyse hiç bir...
Ben ucuz olarak Gamepower aldım Ancak
kaliteli olduğundan değil Sadece F/P olduğu için ihtiyacım olan güvenlik önlemleri vardı ö yüzden Gamepower tercih ettim ancak her markaya açığım
Sitem ediyor olarak görmeyin ancak
Arkadaşımızın yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorsanız anlatmayın Kanıt gösterin Neden kaliteli olduğunu düşünüyorsanız kanıtıyla gösterin
High power markası hakkında çok bilgim yok ancak 3 yıldır PC toplama işleriyle ilgileniyorum F/P olarak
demek istediğim...
sana diyorum ki canım Bladerim
7.1 kullanılmayacak bi teknoloji ise sebebini söyle hs35 beni ilgilendirmiyor aynı fiyata diğer modellerden üstün özellikleri olabilir
sana 7.1 neden kullanılmayacak onu soruyorum forumdan soğutma milleti
soruma cevap vermeyeceksen yazma!!
Sen acaba bi 7.1 kullanıp yorum yapsanmı diyorum sanal ortamdaki sesi gerçekçi çevresel sese dönüştürmek için kullanılan bir teknoloji
bunu kullanmamak için bana sadece 1 sebep yazarsan özür dileyeceğim
Neyin ne olduğunu yanlış aktarıp insanlara yanlış bilgi vermeyin
Lütfen !!!!
Şu anki kullandığım mouse Razer Lancehead
Yakın bi zamanda değiştirmeyi planlıyorum
Elim büyük olarak gösterilebilecek boyutlarda
Dediğim gibi 600 tl bütçemi geçmemeli
Razer haricinde öneri yapar iseniz sevinirim