https://forum.donanimhaber.com/bioshock-remastered-turkce-yama-duzeltilmis--137557200
Eski konu olduğunu biliyorum. İnternette gezerken başlarda çıktı başka biri ararsa diye atıyorum linki.
@Zangetsuu hocam fanlar çok kötü yerleştirilmiş hava sirkülasyonu önden arkaya doğru olmalı arkadaşında dediği gibi sıvı soğutucunun radyatörünü üst kısma takın içerdeki havayı dışarı çekecek şekilde egzoz fan ve bu havayı dışarı tahliye edecek ön ve alttaki kısma dışardan içeriye hava alacak...
Hocam sorunu çözdüm. AMD'nin uygulamasından CS nin tüm ayarlarını kapatıp uygulama ayarlarını kullan yaptım düzeldi. Dediğim gibi sıcaklıklar normal ve parçaların hepsi sağlam.
@DevAgonYa hocam çözdünüz mü benimde Rx 7600 sistemim var aynı sorunu yaşıyorum bütün oyunları oynayabiliyorum ancak CS 2 açmaya çalışınca ana menüye varmadan bilgisayar donup resetliyor. PSU sağlam sıcaklıklar normal durumda. Sorun sadece cs de yaşanıyor.
Monitör alacağım bütçem 4500 tl daha iyi seçenekler varsa önerebilir misiniz? Ekran kartım RX7600 FreeSync destekli ürünler önerirseniz sevinirim. Aoc'un bu modelinin FreeSync var mı yok mu anlamadım alınabilir mi...
Masaüstü daha uzun ömürlüdür ve bir parçada sorun olduğunca kolayca temin edebilirsin. Ama laptopda bir şey olursa baya sıkıntı çektirebilir. Masaüstü daha kullanışlıdır ısınma derdi olmaz. Laptop ısındıkça performanstan kıstıkça kısar oyun vs oynamaya pek gelmez. Ondan laptop alma masaüstü al...