shcoun isimli üyenin son içerikleri

1. shcoun

ekranımda görüntü gitti lütfen yardım

psu da fln sorun yok bence pc açılıyo ztn görüntü yok sadece 1693921081 tek hdmı slotu var şimdi kabloyu değiştirip bakıcam 1693921293 bide ekran kartının ışığı yanıyor girişlerde mi sıkıntı olmuş olabilir 1693921763 pc açılırken spotify otomatık açılıyo klavyeden şarkı açabildim çalıyo...
  2. shcoun

garantisi bitti daha öncede yaşadım bunu ekran kartının bi üst modelini vermişlerdi
  3. shcoun

değil sanırım 1693920445 bios pilini çıkarıp açma tuşuna basılı tutarak açtım kapandı sonra tekrar açtım gelmedi
  4. shcoun

az önce şiddetli bir şimşek çaktı ve ekranımda görüntü gitti monitörde sıkıntı yok ama ekrana görüntü gelmiyor ekran kartında sıkıntınolmuş olabilir mi
  5. shcoun

20-30k arasi f/p masaustu sistem

arkadaslar 30k ya kadar cikabilirim f/p sistem onerisi var mi hazir sistem olur kendiniz toplayabilirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. shcoun

pc acilirken ameriican megatrend sorunu

bende biosu update attim pili degistidikten sonra 1692730845 yok hocam 3200mhz destekliyo diye biliyorum ki daha onceden 3200 mhz de kullaniyordum 1692731311 biostan bir daha xmp 3200 olarak sectim bu sefer pc 3200 frekansta acildi ve acilirkan hata vermedi duzeldi sanirim
  7. shcoun

nasil yani biosta frekans yukseltirken xmp yi seciyorum onu soruyorsaniz
  8. shcoun

arkadaslar daha once bu konuyla ilgili konu acmistim bios pilimin bitmis olabilcegini solediler degistirdim simdide farki bi hata aliyorum fotoraflar ektedir yardimci olursaniz sevinirim bu bios pilini degistirmeden onceki hata buda bios pili degistirdikten sonra ram frekansini 3200 e...
  9. shcoun

pc acilirken american megatrends cikmaya basladi

hocam benim konu dagilmis xmp acmadan nasil arttiririm frekansi
  10. shcoun

onu nerden yapabilirim
  11. shcoun

hocam biosu guncelleyip ram frankansi ayarladim bu sefer acarken boyle bi hata aliyorm
  12. shcoun

burda hangisini seceyim
  13. shcoun

bunu mu indirmem gerekiyor 1692620118 bunu mu indirmem gerekiyor
  14. shcoun

https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=925#download hocam hangisini indiricem yardimci olur musun
  15. shcoun

cr2032 aldim evet flash bellekle bios nasil yazicam anlamadim
Geri