Priz topraklı mıaz önce şiddetli bir şimşek çaktı ve ekranımda görüntü gitti monitörde sıkıntı yok ama ekrana görüntü gelmiyor ekran kartında sıkıntınolmuş olabilir mi
değil sanırımPriz topraklı mı
bios pilini çıkarıp açma tuşuna basılı tutarak açtım kapandı sonra tekrar açtım gelmedipcnin fişini çek yapabiliyorsan bios pilini çıkart düğmesine bir kaç defa bas elektrik yükü boşalsın makinanın aradan bir kaç dk geçtikten sonra tekrar çalıştır öyle dene
Yukarıdaki arkadaşın dediklerini yapın eğer yine açılmazsa garantisi duruyorsa kasayı götürün servisedeğil sanırım
psu da fln sorun yok bence pc açılıyo ztn görüntü yok sadecekasanın tüm parçaları elektronik olduğu için sorunu buradan bulamayız ha illa yardımcı olun dersen önce psudan deneyerek başla başka bir psu bul dene gene çalışmıyorsa anakrtı değiştir vs vs
tek hdmı slotu var şimdi kabloyu değiştirip bakıcamgaranti bittiyse geçmiş olsun siz servise gönderin yine olmazsa belki ucuz yollu halledebilecek bir şeydir. Bir de görüntü kablosunun takılı olduğu slotu değiştirin belki sadece kablonun ttakılı olduğu yer yanmıştır
bide ekran kartının ışığı yanıyor girişlerde mi sıkıntı olmuş olabilirgaranti bittiyse geçmiş olsun siz servise gönderin yine olmazsa belki ucuz yollu halledebilecek bir şeydir. Bir de görüntü kablosunun takılı olduğu slotu değiştirin belki sadece kablonun ttakılı olduğu yer yanmıştır
pc açılırken spotify otomatık açılıyo klavyeden şarkı açabildim çalıyo kulaklıktan sorun ekran kartında olmuş oluyor değil mikasanın tüm parçaları elektronik olduğu için sorunu buradan bulamayız ha illa yardımcı olun dersen önce psudan deneyerek başla başka bir psu bul dene gene çalışmıyorsa anakrtı değiştir vs vs
biraz önce yine tak çıkar yaptım hdmi ı geldi çok mutluyum ag eyv yardımlar için ilk işim akım korumalı priz almakgaranti bittiyse geçmiş olsun siz servise gönderin yine olmazsa belki ucuz yollu halledebilecek bir şeydir. Bir de görüntü kablosunun takılı olduğu slotu değiştirin belki sadece kablonun ttakılı olduğu yer yanmıştır