Dostlar msi 100r kasa aldım ama anakartım biraz büyük kaldı gibi geldi bana sizce kasa anakart ile uyumlu mu ve bu anakarta Samsung 980 pro 500gb m2 ssd almayı düşünüyorum tam verim çalıştırır mı
amd sitesinde sadece güncellemeyi indirmiyor yanında software programını indiriyor o da oyunda takılmalar yapıyor bütün ayarları denememe rağmen
1660579292
ekran kartını tak çalıştır gibi kullanınca on numara hiç bir sıkıntısı yok
1660579858
ryzen 5 5600
ekran kartı driverını yükledikten sonra oyunlarda laglar takılmalar oluyor sürekli amd software i kurduktan sonra önce bütün ayarları standart yaptım düzelmedi performans yaptım yine düzlmedi amd software kaldırınca düzeldi önerisi olan var mı acaba siz nasıl kullanıyorusunuz ekran kartınızı
Değişim olan Ekran kartımı eski fatura ile gönderdiler e irsaliye gönderdiler paket ile üzerinde seri numarası da yazmıyor ve eski faturam ile karşılaştırdım birebir aynı tarihleri dahil bir sıkıntı olur mu sizce
aynen ben öyle yaptım sorunu bir kağıda yaz adını numaranı falan yaz koy kutuya gönder erken gönder orada işlemler uzun sürüyor bilgin olsun benim 2 hafta sürdü
evet istanbula gönderdim dediğim gibi senin sorunun birebir aynısı onarımı mümkün değil dendi ve iade/değişim belgesi verdiler
bu arada bende betaplus tan aldım sağolsunlar insanları mağdur etmeye bayılıyorlar değişim yapmıyorlarmış sadece fatura ücretini veriyorlarmış aldığım zaman ile şuan...