SHERIFF isimli üyenin son içerikleri

1. S

PlayStation gamepadi PC

Sitesinden bakabilirsin tek ürünü var zaten
  2. S

PlayStation gamepadi PC

Polosmart kablosuz gamepad al pc için kullanıyorum çok iyi
  3. S

Yardım Msi B550a pro anakart

Evet gördüm bende
  4. S

Yardım Msi B550a pro anakart

Dostlar msi 100r kasa aldım ama anakartım biraz büyük kaldı gibi geldi bana sizce kasa anakart ile uyumlu mu ve bu anakarta Samsung 980 pro 500gb m2 ssd almayı düşünüyorum tam verim çalıştırır mı
  5. S

Çözüldü✓ Amd Ekran kartı kullanan arkadaşlar

amd sitesinde sadece güncellemeyi indirmiyor yanında software programını indiriyor o da oyunda takılmalar yapıyor bütün ayarları denememe rağmen 1660579292 ekran kartını tak çalıştır gibi kullanınca on numara hiç bir sıkıntısı yok 1660579858 ryzen 5 5600
  6. S

rx 6600 xt asus dual
  7. S

ekran kartı driverını yükledikten sonra oyunlarda laglar takılmalar oluyor sürekli amd software i kurduktan sonra önce bütün ayarları standart yaptım düzelmedi performans yaptım yine düzlmedi amd software kaldırınca düzeldi önerisi olan var mı acaba siz nasıl kullanıyorusunuz ekran kartınızı
  8. S

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartımı bilgisayarım görmüyor

Driver kurdum düzeldi kardeş
  9. S

Çözüldü✓ Değişim olan Ekran kartımı eski fatura ile gönderdiler

Anladım teşekkür ederim değişim belgesini firma aldı benden ama dediğin gibi garanti firmasında kayıtlıdır hepsi
  10. S

Peki Eski fatura ile garantiye yollayabilirmiyim cihazı dostum
  11. S

Değişim olan Ekran kartımı eski fatura ile gönderdiler e irsaliye gönderdiler paket ile üzerinde seri numarası da yazmıyor ve eski faturam ile karşılaştırdım birebir aynı tarihleri dahil bir sıkıntı olur mu sizce
  12. S

ROG STRİX 6600 XT Siyah Ekran

aynen gelişmeleri paylaşırsan çok sevinirim senin sonucunu merak ediyorum
  13. S

Ben kendim verdim ups korgoya
  14. S

aynen ben öyle yaptım sorunu bir kağıda yaz adını numaranı falan yaz koy kutuya gönder erken gönder orada işlemler uzun sürüyor bilgin olsun benim 2 hafta sürdü
  15. S

evet istanbula gönderdim dediğim gibi senin sorunun birebir aynısı onarımı mümkün değil dendi ve iade/değişim belgesi verdiler bu arada bende betaplus tan aldım sağolsunlar insanları mağdur etmeye bayılıyorlar değişim yapmıyorlarmış sadece fatura ücretini veriyorlarmış aldığım zaman ile şuan...
Geri