PlayStation gamepadi PC

Ben olsam o paraya 300 ekleyip dual sense stok gelmesini beklerdim. O kadar parayı o markalara vermek biraz yazık ediyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 ekleyip derken 1 2 ay bile beklerdim .
Dualsense şuan ne kadar hocam fiyatı ben 1600lira fln gördüm o parayada zor çıkarım yani çıksam Xbox kolu alırım muhtemelen

Dualsense şuan ne kadar hocam fiyatı ben 1600lira fln gördüm o parayada zor çıkarım yani çıksam Xbox kolu alırım muhtemelen
Knk 1 ay önce 1300 dü. Şimdi evkurda 1600. Ya evkur yüksekten satıyor ya fiyatı zamlandı. Bende bilmiyorum

Knk 1 ay önce 1300 dü. Şimdi evkurda 1600. Ya evkur yüksekten satıyor ya fiyatı zamlandı. Bende bilmiyorum
Dual sense alıcam media markt vb yerlere gelmesini bekliyorum. Oralara gelince görücez zamlandı mı diye.

Dual sense alıcam media markt vb yerlere gelmesini bekliyorum. Oralara gelince görücez zamlandı mı diye.
Akakcade 1700den fln gösteriyor zamlanmis gibi zamlanmasa şaşarım ztn

Bı link atabilir misiniz çok Xbox kolu var hangisi
Xbox one kolu önerebilirim şuan ondan kullanıyorum memnunum (pdp marka holladadan getirttim)
One S siyah modelleri 1200 Beyazları ise 1300 tl hocam biraz daha para verip xbox kolu almanız önerimdir

Xbox one kolu önerebilirim şuan ondan kullanıyorum memnunum (pdp marka holladadan getirttim)
One S siyah modelleri 1200 Beyazları ise 1300 TL hocam biraz daha para verip xbox kolu almanız önerimdir
Hocam nolur bı link fln bişey at 10 tane modeli var kafam karıştı hangisi 1300 bulamiyom

Geri