ShiKatana isimli üyenin son içerikleri

1. ShiKatana

Laptopu kasa olarak kullanma

Sabitlediğin yerde ısınıyor olabilir hava giriş çıkışına dikkat edin.
  2. ShiKatana

Öneri Kablolu kulaklık önerisi

Merhaba, günlük hayatta kullanmayacağım sadece kitap okurken iyi ses kalitesi almak için kullanacağım kablolu kulaklık arıyorum, kendim biraz araştırma yaptım ama çoğu içime sinmedi, önceden kullandığınız veya iyi olduğunu duyduğunuz kulaklık modellerini önerebilirseniz sevinirim bütçe...
  3. ShiKatana

250 tl gaming kulaklık önerisi?

James Donkey 712
  4. ShiKatana

Freesync

İşlemciyle freesync alakalı değil monitörün ve ekran kartın desteklemeli rekabetçi oyunlar oynuyorsan (CS:GO,LoL,TF2 vb.) freesync kullanmanı önermem.
  5. ShiKatana

Bu sistem için kaç Watt PSU gerek?

İleride yükseltmek için güzel bir tercih hocam konuyu açmanıza bile gerek yokmuş :)
  6. ShiKatana

gtx 1050ti

Hocam nasıl bir bölünme fotoğraf çekme imkanınız var mı?
  7. ShiKatana

Halen 2060 alınır mı yoksa RTX 3000 serisi mi beklenmeli.

EVGA'ya bir göz atabilirsiniz hocam
  8. ShiKatana

İşlemci Darboğazı

Hocam biliyorsunuzdur Source 2 motoru geliyor bu motorla fpsin yükseliceği söyleniyor bekleyebilirsiniz. Bekleyecek vaktim yok diyorsanız bence i7 3. nesili boşverin R3 2200g (593tl) büyük farkla daha iyi anakart ve ram'i de düşünürsek 1000-1200tl gibi bir fiyat çıkıyor GTX960'da şu anlık...
  9. ShiKatana

Halen 2060 alınır mı yoksa RTX 3000 serisi mi beklenmeli.

RTX2060 1080p'de çok güçlü bir kart hocam AAA+ oyunlarda bile 80fps'den aşağı inmezsiniz ama bana yetmez veya ucuzlama ihtamalini beklerim diyorsanız bilemem sizin tercihiniz.
  10. ShiKatana

Rx 5600 xt ya da Rx 5700 için alacağım f/p sistem

Hocam 5700 ile alırsın 60fps 5600'den emin değilim.
  11. ShiKatana

Wi-Fi özelliksiz bir anakart ile İnternete kablosuz bağlanır mı?

Çok büyük bir fark yok hocam çoğunlukla kablo kalabalığı olmaması için alınıyor.
  12. ShiKatana

Wi-Fi özelliksiz bir anakart ile İnternete kablosuz bağlanır mı?

Evet ama eternet kablosu daha hızlı bağlantı sağlar.
  13. ShiKatana

Yardım pc pubg oynayamıyorum bu sistemde

Hocam verdiğiniz istatistiklere göre darboğaz var ama aynı işlemci arkadaşımda da var RX570 ile kullanıyor 1080p en yüksek ayarlarda 60fps'den aşağı almıyor. Driverları güncellemeyi deneyin işe yaramazsa bilemediğimiz teknik bir sorun olabilir.
  14. ShiKatana

meizu 16th mi redmi note 8 pro mu

Note 8'in kamerası daha iyi, ama Meizu işlemci olarak önde amacına göre seç hocam.
Geri