Merhaba, günlük hayatta kullanmayacağım sadece kitap okurken iyi ses kalitesi almak için kullanacağım kablolu kulaklık arıyorum, kendim biraz araştırma yaptım ama çoğu içime sinmedi, önceden kullandığınız veya iyi olduğunu duyduğunuz kulaklık modellerini önerebilirseniz sevinirim bütçe...
Hocam biliyorsunuzdur Source 2 motoru geliyor bu motorla fpsin yükseliceği söyleniyor bekleyebilirsiniz. Bekleyecek vaktim yok diyorsanız bence i7 3. nesili boşverin R3 2200g (593tl) büyük farkla daha iyi anakart ve ram'i de düşünürsek 1000-1200tl gibi bir fiyat çıkıyor GTX960'da şu anlık...
RTX2060 1080p'de çok güçlü bir kart hocam AAA+ oyunlarda bile 80fps'den aşağı inmezsiniz ama bana yetmez veya ucuzlama ihtamalini beklerim diyorsanız bilemem sizin tercihiniz.
Hocam verdiğiniz istatistiklere göre darboğaz var ama aynı işlemci arkadaşımda da var RX570 ile kullanıyor 1080p en yüksek ayarlarda 60fps'den aşağı almıyor. Driverları güncellemeyi deneyin işe yaramazsa bilemediğimiz teknik bir sorun olabilir.