R5 5600x islemcim vsr oyunlarda 90 dereceyo buluyoe ve frekans olarak 3.6 ghz den 4.6 ya firliyor surekli dalgali kullanimi da dalgali eve gecince ss atacagim, acaba cbp ile alakali olabilir mi?
İşlemci maşallah klima acikken 90 dereceye cikiyo kapali kasa + stok fan. 1 yildir macun da degismedi. Ryzen 5 5600X icin sogutucu ariyorum kule tipi. Anakart b450 gaming plus max, kasa mag 100m. Bir de kaliteli macun onerisi de yaparsaniz iyi olur macunla birlikte maksimum 650 TL. Butce...
Valla hocam davanın düşmesini istiyorum çünkü inanın uğraşmak istemiyorum günde 13-14 saat kuryelik yapıyorum. Bir de yurt dışına gideceğim benim için daha zor olur.
50cc cooper :ROFLMAO::ROFLMAO: 0-50 kmh 2 yılo.O2
Hocam beni dövdüler ben darp raporu aldım ben bu yüzden şikayetçi oldum bunun kanıtı var yani darp raporunda, kendilerini de dövmüşüm ben güya :p:ROFLMAO: Lan benim boyunuma atlayıp kaskım yeredüşüyo kolumu çeviriyo ben de geri çekilirken birkaç tane sallıyorum. Sonra bunlar beni dövme sebebi...
Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum apartmanın birine normal bir şekilde girdim motorumla sipariş için. Arkamdan biri geldi dedi çok hızlı geliyon falan dedi ben de hımırdanarak tamam sıkıntı yok dedim çünkü maske var ağzımda kask da kafam da. Sonra bunun aile fertlerinden biri de ne artist...
Normal sunuculara giriyor ancak sonoyuncuya girmiyor. Sunucuya girdikten sonra giriş yapma ekranı çıkıyor şifremi giriyorum sonra arazi indiriliyorda kalıyor ardından bağlntı zaman aşımına uğradı diyor.