Neler Yeni

Kavga ve küfür mahkeme nasıl olur?

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum apartmanın birine normal bir şekilde girdim motorumla sipariş için. Arkamdan biri geldi dedi çok hızlı geliyon falan dedi ben de hımırdanarak tamam sıkıntı yok dedim çünkü maske var ağzımda kask da kafam da. Sonra bunun aile fertlerinden biri de ne artist artist cevap veriyon dedi ben de dedim dayı Allah Allah sıkıntı yok işte tamam dedim sonra bu çocuk döndü bana vurmaya başladı kafamdaki kask düştü ben de bir iki tane savurdum. Sonra polis geldi ifade almak için karakola götürdü şikayetçi oldum onlar da benden olmuş sebebi ise Allaha küfür etmişim. Etrafta kamera olduğunu söylediler girdiğim apartman da ne kamera var ne başka bir şey. Yani kamera yok, şahit olarak sadece bunların var malum hepsi akrabaları olduğu için. Yani çok trajikomik bir olay. Olayın sonucu ne olur? Tahmini ne kadar sürer? Ben ceza alır mıyım? Kesinlikle Allaha küfür etmedim maske vardı ağzımda bu ileri zekalı arkadaşlar yanlış anladı heralde olan
b77.PNG

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum apartmanın birine normal bir şekilde girdim motorumla sipariş için. Arkamdan biri geldi dedi çok hızlı geliyon falan dedi ben de hımırdanarak tamam sıkıntı yok dedim çünkü maske var ağzımda kask da kafam da. Sonra bunun aile fertlerinden biri de ne artist artist cevap veriyon dedi ben de dedim dayı Allah Allah sıkıntı yok işte tamam dedim sonra bu çocuk döndü bana vurmaya başladı kafamdaki kask düştü ben de bir iki tane savurdum. Sonra polis geldi ifade almak için karakola götürdü şikayetçi oldum onlar da benden olmuş sebebi ise Allaha küfür etmişim. Etrafta kamera olduğunu söylediler girdiğim apartman da ne kamera var ne başka bir şey. Yani kamera yok, şahit olarak sadece bunların var malum hepsi akrabaları olduğu için. Yani çok trajikomik bir olay. Olayın sonucu ne olur? Tahmini ne kadar sürer? Ben ceza alır mıyım? Kesinlikle Allaha küfür etmedim maske vardı ağzımda bu ileri zekalı arkadaşlar yanlış anladı heralde olan
Alıntıyı görüntüle
Hiç bişi çıkmaz düşer direk

oliveforge99

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Duruşma sırasında Cmk avukatı talep ettiğinizi söyleyin. Eğer önceden sabıka kaydınız yoksa fazla kafaya takacağınız bir sonuç çıkmaz

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Emin misiniz hocam?
Bende mahkemelik oldum bir kavga olayı.

Savcı veya hakim her zaman somut kanıt ister

Bende büssürü cd vardı usb de vardı kamera kayıtlarına ait haklı olan taraf biziz. karşı taraf ifadelerinde biz bişi yapmadık diyordu kayıtta yapıyordu ama

1.mahkeme de bişi yapmadılar Suçu yok diye saldılar gene kudurdu o şahıs
2.mahkeme oldu gecen ay Ertelendi önümüzde aylarda da olucak

Türkiye de adalet kavramı kalmadı kısacası

2mApoo

80+ Silver
İddia : Allah'a küfür etmiş olman
Şikayetçi : Karşı taraf
Madur : Sen

Sen Allaha'a küfür etmediğini söylüyorsun fakat karşı taraf aksini iddia ediyor.
Böyle bir durumda "Allah'a küfür etmediğini"senin kanıtlamana gerek yok. Tam tersi karşı taraf senin "Allah'a küfür ettiğini" kanıtlaması gerekiyor. Çünkü ilk olarak karşı taraf böyle bir iddiayı ortaya attılar. Onlar doğrulamak zorunda.
Fakat kanıtlamaları imkansız olduğu için (ses yada görüntü yok) bence dava direk düşer.

Geçmiş olsun iyi akşamlar. Kuryeler ve motorcular seviliyorsunuz <33 :D

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende kanıt olduğu halde bişi yapmıyorlarda sende hiç yapmazlar

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İddia : Allah'a küfür etmiş olman
Şikayetçi : Karşı taraf
Madur : Sen

Sen Allaha'a küfür etmediğini söylüyorsun fakat karşı taraf aksini iddia ediyor.
Böyle bir durumda "Allah'a küfür etmediğini"senin kanıtlamana gerek yok. Tam tersi karşı taraf senin "Allah'a küfür ettiğini" kanıtlaması gerekiyor. Çünkü ilk olarak karşı taraf böyle bir iddiayı ortaya attılar. Onlar doğrulamak zorunda.
Fakat kanıtlamaları imkansız olduğu için (ses yada görüntü yok) bence dava direk düşer.

Geçmiş olsun iyi akşamlar. Kuryeler ve motorcular seviliyorsunuz <33 :D
Hocam beni dövdüler ben darp raporu aldım ben bu yüzden şikayetçi oldum bunun kanıtı var yani darp raporunda, kendilerini de dövmüşüm ben güya :p:ROFLMAO: Lan benim boyunuma atlayıp kaskım yeredüşüyo kolumu çeviriyo ben de geri çekilirken birkaç tane sallıyorum. Sonra bunlar beni dövme sebebi olarak birden fazla sebep ortaya atmışlar apartmana hızlı girdim diye :ROFLMAO: Allaha küfür ettim diye o.O2 Yaw ben niye sana küfür edeyim neyse.
Bende mahkemelik oldum bir kavga olayı.

Savcı veya hakim her zaman somut kanıt ister

Bende büssürü cd vardı usb de vardı kamera kayıtlarına ait haklı olan taraf biziz. karşı taraf ifadelerinde biz bişi yapmadık diyordu kayıtta yapıyordu ama

1.mahkeme de bişi yapmadılar Suçu yok diye saldılar gene kudurdu o şahıs
2.mahkeme oldu gecen ay Ertelendi önümüzde aylarda da olucak

Türkiye de adalet kavramı kalmadı kısacası
Hocam apartmanın etrafında kamera var tabelası var apartmanda kamera yok. o.O2

DaffyGraphic

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
kurye gelmemisten 10dk once kapinin onunde bekliyorum ugrasmasinler diye. adam gelmis adami sikayet etmis iftira ile ayip lan

2mApoo

80+ Silver
Hocam beni dövdüler ben darp raporu aldım ben bu yüzden şikayetçi oldum bunun kanıtı var yani darp raporunda, kendilerini de dövmüşüm ben güya :p:ROFLMAO: Lan benim boyunuma atlayıp kaskım yeredüşüyo kolumu çeviriyo ben de geri çekilirken birkaç tane sallıyorum. Sonra bunlar beni dövme sebebi olarak birden fazla sebep ortaya atmışlar apartmana hızlı girdim diye :ROFLMAO: Allaha küfür ettim diye o.O2 Yaw ben niye sana küfür edeyim neyse.

Hocam apartmanın etrafında kamera var tabelası var apartmanda kamera yok. o.O2
İnsanlar çirkefleşebiliyor ve böyle bir durumda ortalıkta müslümanım diye gezenler , işten sıyrılmak için kutsal değerlerini bile tanımıyorlar. Çakma müslüman sürüsü. Umarım Allah affetmez böylelerini.
Geçmiş olsun biraz başınız ağrıyabilir karakola git gel fln.

Bu arada motor hangi model kaçlık ? FSDAFDSAFDAS :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

kurye gelmemisten 10dk once kapinin onunde bekliyorum ugrasmasinler diye. adam gelmis adami sikayet etmis iftira ile ayip lan
SAdece ben öyle yapıyorum sanıyodum.
Yalnız değilmişim :blobdance:

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
İnsanlar çirkefleşebiliyor ve böyle bir durumda ortalıkta müslümanım diye gezenler , işten sıyrılmak için kutsal değerlerini bile tanımıyorlar. Çakma müslüman sürüsü. Umarım Allah affetmez böylelerini.
Geçmiş olsun biraz başınız ağrıyabilir karakola git gel fln.
Valla hocam davanın düşmesini istiyorum çünkü inanın uğraşmak istemiyorum günde 13-14 saat kuryelik yapıyorum. Bir de yurt dışına gideceğim benim için daha zor olur.
Bu arada motor hangi model kaçlık ? FSDAFDSAFDAS :kekw:
50cc cooper :ROFLMAO::ROFLMAO: 0-50 kmh 2 yılo.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom