SnareEcho
80+ Silver
Hocam helal olsun doğru demişsiniz. Ama hocalara bu tür şeyler denince sıkıntı çıkıyor. Kızması normal.8. Sınıfa gittiğimi baştan söyleyeyim ona göre aklınızda fikir oluşsun...
bugün gittim baba okula ilk ders din dersi hocada geçen hafta girmedi derse ilk defa tanışmış olduk. kadın bir hoca zaten
hani bir de kadın din hocaları çok zorludur bilirsiniz... baba başladı derse anlatıyor bir şeyler evrenin yaratılışı, ilk zamanlar vesaire sonra bu hoca ; tabi bazı teoriler var dedi
oradan girdi mevzuya konu da evrim ve big bang...
ya bilen var mı dedi evrim teorisini dedi, kimse bilmiyorum felan diyor sonra işte yok insanın maymundan geldiğini anlatıyormuşta oradan şekillenmişizde oda buda öffffffffffff
buna inanan var mı dedi herkes hayır tabii ki felan fişman
big bang de şöyleymiş ; bi evren varmış oradan patlamış bir şeyler dünya oluşmuş gezegenler oluşmuş tak diye yörüngeye oturmuş bilmem ne
hazır bilgisi olan yok salla allah salla...
sonra parmağımı kaldırdım anlattıklarının öyle olmadığını felan anlattım her hangi bir delil yok bişi yok birde böylesine bir teoriyi 3 cümlede kafasına göre alay edip böyle bir şey olabilirmi diye 13 yaşında çocuklara sormasıda komik zaten. yalan bilgi söylüyorsunuz hocam ayıp denen bir şey falan var dedim
azarladı bilmem ne sınıf hocasıyla konuşacakmış ne yapmak istiyorsan yap dedim
bugün de böyle geçti dostlar öyle ilahiyat mezunundan dayak yemem ben dedim sizde destek olun bana