Neler Yeni

Din hocası ile kavga ettim

SnareEcho

80+ Silver
8. Sınıfa gittiğimi baştan söyleyeyim ona göre aklınızda fikir oluşsun...
bugün gittim baba okula ilk ders din dersi hocada geçen hafta girmedi derse ilk defa tanışmış olduk. kadın bir hoca zaten
hani bir de kadın din hocaları çok zorludur bilirsiniz... baba başladı derse anlatıyor bir şeyler evrenin yaratılışı, ilk zamanlar vesaire sonra bu hoca ; tabi bazı teoriler var dedi
oradan girdi mevzuya konu da evrim ve big bang...
ya bilen var mı dedi evrim teorisini dedi, kimse bilmiyorum felan diyor sonra işte yok insanın maymundan geldiğini anlatıyormuşta oradan şekillenmişizde oda buda öffffffffffff
buna inanan var mı dedi herkes hayır tabii ki felan fişman
big bang de şöyleymiş ; bi evren varmış:) oradan patlamış bir şeyler dünya oluşmuş gezegenler oluşmuş tak diye yörüngeye oturmuş bilmem ne
hazır bilgisi olan yok salla allah salla...
sonra parmağımı kaldırdım anlattıklarının öyle olmadığını felan anlattım her hangi bir delil yok bişi yok birde böylesine bir teoriyi 3 cümlede kafasına göre alay edip böyle bir şey olabilirmi diye 13 yaşında çocuklara sormasıda komik zaten. yalan bilgi söylüyorsunuz hocam ayıp denen bir şey falan var dedim
azarladı bilmem ne sınıf hocasıyla konuşacakmış ne yapmak istiyorsan yap dedim
bugün de böyle geçti dostlar öyle ilahiyat mezunundan dayak yemem ben dedim sizde destek olun bana
Hocam helal olsun doğru demişsiniz. Ama hocalara bu tür şeyler denince sıkıntı çıkıyor. Kızması normal.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Mehmet
Allahtan bizim din hocası böyle değil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,815
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Türkiye'deki din hocalarının, hatta ilahiyat mezunlarının cahilliği beni benden alıyor ya. Din kültürü ve ahlak bilgisi dersini İslam kültürü dersine çeviriyorlar ve bilimle çelişen şeyler anlatıp milleti dinden çıkarıyorlar. Dindar genç kalmadı sayelerinde. Çok seviyorum 😀

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Bazı insanlara ne söylediğiniz fark etmiyor, bilgisinin yanlış olduğunu kabullenmez maalesef.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Başta din hocasına karşı çıkıp havalı olmaya çalışan bir ateist ergen gibi düşünerek girdim ne dediklerini bilmiyorum ama haklısın büyük ihtimal evrim teorisine sizin atanız maymun mu aga hoho diye dalga geçmek de başka bir seviye. Bu arkadaşı savunmak için evrim teorisine inanmaya gerek yok sadece kendi fikrini söyleyip hocanın hatasını söylemiş hocada suç işlemiş gibi davranmış. Ancak bir şey dememen en doğrusuydu sal boş ver.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,425
İsim
Selman
8. Sınıfa gittiğimi baştan söyleyeyim ona göre aklınızda fikir oluşsun...
bugün gittim baba okula ilk ders din dersi hocada geçen hafta girmedi derse ilk defa tanışmış olduk. kadın bir hoca zaten
hani bir de kadın din hocaları çok zorludur bilirsiniz... baba başladı derse anlatıyor bir şeyler evrenin yaratılışı, ilk zamanlar vesaire sonra bu hoca ; tabi bazı teoriler var dedi
oradan girdi mevzuya konu da evrim ve big bang...
ya bilen var mı dedi evrim teorisini dedi, kimse bilmiyorum felan diyor sonra işte yok insanın maymundan geldiğini anlatıyormuşta oradan şekillenmişizde oda buda öffffffffffff
buna inanan var mı dedi herkes hayır tabii ki felan fişman
big bang de şöyleymiş ; bi evren varmış:) oradan patlamış bir şeyler dünya oluşmuş gezegenler oluşmuş tak diye yörüngeye oturmuş bilmem ne
hazır bilgisi olan yok salla allah salla...
sonra parmağımı kaldırdım anlattıklarının öyle olmadığını felan anlattım her hangi bir delil yok bişi yok birde böylesine bir teoriyi 3 cümlede kafasına göre alay edip böyle bir şey olabilirmi diye 13 yaşında çocuklara sormasıda komik zaten. yalan bilgi söylüyorsunuz hocam ayıp denen bir şey falan var dedim
azarladı bilmem ne sınıf hocasıyla konuşacakmış ne yapmak istiyorsan yap dedim
bugün de böyle geçti dostlar öyle ilahiyat mezunundan dayak yemem ben dedim sizde destek olun bana

Aferin asker. Yanlış bilgi vereni nerde görürsen, nerde bulursan uyar. Din adı altında insanları manipüle etmeye çalışana ve dezenformasyon yapana hiçbir yerde izin verme. Hocan bile olsa doğru olanı konuşması için onu uyar. Eğer birazcık akıl sahibi bir insansa seni en azından dinleyecektir zaten. Ama eğer ki bilerek halen daha bildiği şeyleri söylemeye devam ederse sen de çok uğraşma. Seni şikayet edeceğim, şunu yapacağım bunu yapacağım derse de zerre takılma hiçbir şey yapamaz.

Top Bottom