Neler Yeni

Din hocası ile kavga ettim

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Din hocalarının ortak özelliği, din de dahil anlamadıkları konular hakkında fikir öne sürmesidir.
lise zamanımda dinci gitmişti yerine felsefe hocası bakıyordu kaliteli ders geçiyordu sadece islam değil diğer dinleri de işleyip yorumluyorduk ....

şahin doğan

80+ Platinum
hocam benzerlerini yaşamışları çok duydum gerçekten arkadaşında dediği gibi
Kurgu deme amacım dalga geçmekti. Kimsenin din derslerine göre hareket ettiğini düşünmüyorum. Otur dersini dinle kim ne diyorsa desin.

r4NG3r

80+ Silver
Bu gene iyiymiş bizim din hocası yüzünüzü yıkarken suyu cok sert vurmayın günah diyordu derste bunu anlatmıştı

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Lise de bi ara 3-5 aylık bi din hocamız vardı. O cidden iyi adamdı bu arada. Dersini anlatır geçerdi ve diğer öğrencilerin görüşlerine saygı duyardı. Bildiklerini anlatırdı sadece detaylı bilmediği konular hakkında da fazla konuşmazdı bilmiyorum diyip geçerdi. Valla kral adamdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet doğan
Lise de bi ara 3-5 aylık bi din hocamız vardı. O cidden iyi adamdı bu arada. Dersini anlatır geçerdi ve diğer öğrencilerin görüşlerine saygı duyardı. Bildiklerini anlatırdı sadece detaylı bilmediği konular hakkında da fazla konuşmazdı bilmiyorum diyip geçerdi. Valla kral adamdı.
7. sınıfta erkek hoca vardı çook fark ediyor kesinlikle

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Bende bizim hocayla iyi geçinemiyorum anayasal ve ideolojik konulardan

Kara*

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yine iyi moruk bizim din hocası oruç tutmayanlara kafir gözüyle yaklaşıyordu dışlamaya çalışıyordu. Kadın gençti baya sırf babası evde kaldığı dönem evlendirmesin diye gitmiş din hocası olmuş korkuya bak a.

Berke123

80+ Bronze
anlatırken biraz abarttığını düşünüyorum, normaldir

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
8. Sınıfa gittiğimi baştan söyleyeyim ona göre aklınızda fikir oluşsun...
bugün gittim baba okula ilk ders din dersi hocada geçen hafta girmedi derse ilk defa tanışmış olduk. kadın bir hoca zaten
hani bir de kadın din hocaları çok zorludur bilirsiniz... baba başladı derse anlatıyor bir şeyler evrenin yaratılışı, ilk zamanlar vesaire sonra bu hoca ; tabi bazı teoriler var dedi
oradan girdi mevzuya konu da evrim ve big bang...
ya bilen var mı dedi evrim teorisini dedi, kimse bilmiyorum felan diyor sonra işte yok insanın maymundan geldiğini anlatıyormuşta oradan şekillenmişizde oda buda öffffffffffff
buna inanan var mı dedi herkes hayır tabii ki felan fişman
big bang de şöyleymiş ; bi evren varmış:) oradan patlamış bir şeyler dünya oluşmuş gezegenler oluşmuş tak diye yörüngeye oturmuş bilmem ne
hazır bilgisi olan yok salla allah salla...
sonra parmağımı kaldırdım anlattıklarının öyle olmadığını felan anlattım her hangi bir delil yok bişi yok birde böylesine bir teoriyi 3 cümlede kafasına göre alay edip böyle bir şey olabilirmi diye 13 yaşında çocuklara sormasıda komik zaten. yalan bilgi söylüyorsunuz hocam ayıp denen bir şey falan var dedim
azarladı bilmem ne sınıf hocasıyla konuşacakmış ne yapmak istiyorsan yap dedim
bugün de böyle geçti dostlar öyle ilahiyat mezunundan dayak yemem ben dedim sizde destek olun bana

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Genel din hocaları böyle zaten takılman gerekmez.Otur dinle dersini adam gibi kimse sana doğru yanlış olduğunu sormuyor bir şeyler bilmen güzel ama bunu insanlara kanıtlamak zorunda değilsin.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Seri sil