Shinoa Hiragi isimli üyenin son içerikleri

1. S

Replika forma için yer önerisi

maalesef hocam ya
  2. S

Replika forma için yer önerisi

normal replika formalardan aşağı kalır yanı olmasın fazla pahalı olmasın milli takım forması alacağım.
  3. S

Millenicom ön ödemelimi?

Eger on ödemeli değil ise 4 ay kalıp sonra başka bir ISS ye geçeceğim.
  4. S

55k oyun laptopu önerisi

55k civarına oyun laptopu alacağım piyasaya hakim olan kişiler alabileceğim en iyi laptopu önerirse memnun olurum.
  5. S

Bütçe max 45 bin civarı önerilere açığım

amazondan ilk defa alışveriş yapacağım hocam gümrük filan işi olmaz dimi bunda? nerden geliyor bu
  6. S

35 40k arası laptop önerisi

hocam amozandan hiç alışverişim olmadı gümrük işi filan olmuyor dimi nerden geliyor bu? açıklarsanız çok memnun olurum.
  7. S

Yeni ucuz ISS önerisi

Fiber altyapım yok 50-100 mbps vdsl kullanacağım ucuz düşük pingli internete geçeceğim ne önerirsiniz? Bir sorum daha var comnetten 2 ay beleş verdiği için turknete geçmiştik 3 ay burda kalıp başka iss ye geçmek en mantıklısı demişlerdi öyle yaptım bende hiç bir ücret ödemeden başka iss ye...
  8. S

İncehesap hazır sistem

Pahalı.
  9. S

Arkadaşıma doğum günü hediyesi önerisi

tespih saat kullanmaz parfüm olurda kokusunu beğenir mi beğenmezmi bilemiyorsun chatgpt ye çoktan sorudum güzel cevaplar vermiyor
  10. S

Maddi değeri çok önemli değil klasik olmayan baktıkça beni hatırlayacağı bir şey olsun istiyorum
  11. S

hatır kıymet bilir ama biraz daha heyecan verecek bir şey almak istiyorum çünkü her ne kadar kıymet bilsede diğer hediyelere daha çok heyecanlacak
  12. S

Hocam sevdiği şeyleri fazla bilmiyorum ama bildiklerimi yazayım futbolu seviyor(elinde birkaç tane forma var o yüzden almak istemedim) mobil birkaç oyunu seviyor kitap okumayı seviyor ( ama kitapda almak istemiyorum) anısı olan şeyleri biriktirmeyi seviyor aklıma gelenler bunlar. Liseye gidiyor...
  13. S

Jiroskop Çalışmıyor.

Hocam dün geceden beridir çalışmıyor.
  14. S

Jiroskop Çalışmıyor.

İsmini tam bilmediğim için jiroskop dedim hani böyle yarış oyunlarında filan telefonu sağa sola çevirince arabada sağa sola gider ya bir kaç gündür bu olay çalışmıyor sorun tam olarak nedir? tamirciye götürmem gerekmi ben düzeltebilirmiyim ?
  15. S

Yardım Alt yapım gözükmediği için internetimi taşıyamıyorum ne yapmam gerek ?

Comnetten geçeceğimi belirtsem 2 ay ücretsiz kullanabilirim dimi ?
Geri