Neler Yeni

Arkadaşıma doğum günü hediyesi önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Utku Yormaz
Hocam sevdiği şeyleri fazla bilmiyorum ama bildiklerimi yazayım futbolu seviyor(elinde birkaç tane forma var o yüzden almak istemedim) mobil birkaç oyunu seviyor kitap okumayı seviyor ( ama kitapda almak istemiyorum) anısı olan şeyleri biriktirmeyi seviyor aklıma gelenler bunlar. Liseye gidiyor erkek her türlü öneriye açığım.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Onur
Güzel bir dolma kalem alabilirsin. Hatır kıymet biliyor ise asla atmaz ve hatırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Utku Yormaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bir dolma kalem alabilirsin. Hatır kıymet biliyor ise asla atmaz ve hatırlar.
hatır kıymet bilir ama biraz daha heyecan verecek bir şey almak istiyorum çünkü her ne kadar kıymet bilsede diğer hediyelere daha çok heyecanlacak

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Efe çiçek
Hocam sevdiği şeyleri fazla bilmiyorum ama bildiklerimi yazayım futbolu seviyor(elinde birkaç tane forma var o yüzden almak istemedim) mobil birkaç oyunu seviyor kitap okumayı seviyor ( ama kitapda almak istemiyorum) anısı olan şeyleri biriktirmeyi seviyor aklıma gelenler bunlar. Liseye gidiyor erkek her türlü öneriye açığım.
Telefon kılıfı , sevdiği oyun veya futbolla ilgili bi anahtarlık , saat belki

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Onur
hatır kıymet bilir ama biraz daha heyecan verecek bir şey almak istiyorum çünkü her ne kadar kıymet bilsede diğer hediyelere daha çok heyecanlacak
Yani ne önermemi bekliyorsun bilmiyorum, git ekran kartı al istersen ya da pahalı bir saat. Hatır bilen birisi hediyenin parasal değerine bakıyorsa hatır kıymet bilen birisi değildir manası çıkıyor. Sen ne istiyorsun çözüm olarak? Şişme bebek al gibi şeyler söylememizi bekleme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Utku Yormaz
Yani ne önermemi bekliyorsun bilmiyorum, git ekran kartı al istersen ya da pahalı bir saat. Hatır bilen birisi hediyenin parasal değerine bakıyorsa hatır kıymet bilen birisi değildir manası çıkıyor. Sen ne istiyorsun çözüm olarak? Şişme bebek al gibi şeyler söylememizi bekleme.
Maddi değeri çok önemli değil klasik olmayan baktıkça beni hatırlayacağı bir şey olsun istiyorum

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
BYsimiti
bir birinizle olan fotoyu ona gönder

xTURANN

80+ Silver
Tespih, saat, parfüm & deodorant, D&R gibi yerlerden güzel bir kalem bence kâfi.

ChatGPT'ye sorabilirsiniz bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağız Utku Yormaz
Tespih, saat, parfüm & deodorant, D&R gibi yerlerden güzel bir kalem bence kâfi.

ChatGPT'ye sorabilirsiniz bu arada.
tespih saat kullanmaz parfüm olurda kokusunu beğenir mi beğenmezmi bilemiyorsun chatgpt ye çoktan sorudum güzel cevaplar vermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,282
Üyeler
163,636
Son üye
liv24
Top Bottom