ben anlamadığım bir konuda bu
bunlar afmf S.M gibi sürücü tabanlı fps artıran yazılımlar geliştiriyorlar böylelikle yüksek fps alıp akıcı oynuyoruz. buda...
Nvidia'nın başarısı ve istikrarı tabii ki de inkar edilemez ama son dönemlerde gerçekten kötüler. Özellikle AFMF'ye rakip getirdikleri Smooth Motion'un...
Aylarca 25.4.1 sürücüsünü kullandım ben de. 25.5.1 ile beraber HAGS getirildi sürücülere ve baya bir uyumsuzluk oldu. Henüz daha ayarlayamadılar. Yalnız...
7700 XT ile yaptım bugün güncelleme. Değişiklilik hiç yok neredeyse sanırım. Baktım bi sürüm notlarına. İşte 7500X3D işlemcili desteği gelmiş. Birkaç yorum...
7000 serilerinde sıcaklık problemi var genellikle. Bende de Deepcool AK400 var. 7500f ile beraber kullanıyorum, aynı macun. Seninki gibi aynı 4 ısı borulu...
Umarım bunu görür ve inceleme yapar.. Piyasadaki bilindik anakartlardan gına geldi zaten, hem değişiklilik olur. Biostar'ı da kimse önermez ve incelemezken...
Bunların arasında da en iyisi Nitro+'dır yine muhtemelen. Watt değerleri fabrika çıkışı 160 gözüküyor ama 160 watt TGP'lilerin OC olsun veya olmasın...
Ekran kartı takıp çıkarmışlığım var, zorlamadan bir denerim. Baktım olmuyor yardım alırım, çok teşekkürler
1763095954
Am5 sisteme geçmeme daha var hocam
Donanımarşivi'nden özel olarak istesek bizim için detaylı bir video yapsa nasıl olur Sapphire marka anakartların detaylı bir halini? Bu konu hem izlenir...
Yabancı kaynaklarda şu incelemeyi buldum
Gayet iyi gözüküyor bu arada var ya. Sapphire'in tek kullandığım ürünü Pure ekran kartı. Ekran kartı için; ne...
yazılımı nasıl bios menüsü vesaire genel şeyler türkiye piyasasındaki kartlara kıyasla 2 3 fotoğraf atabilirseniz konuya çok iyi olur bios menüsünün çok...
Yanlış, yanlış ve yanlış. Bunun bir altında dediğin her 3 fanlı, her 2 fanlıdan iyi değildir dediğin de yanlış. Çünkü ben her 3 fanlı, her 2 fanlıdan iyidir...