S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      shoos, 20k ekran kartı önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam akıcılığı cok etkiliyor ondan önemsemistim
    • S
      Hocam cs2 nin nvidia tarafında %1 fps konusunda daha iyi olduğunu duymuştum nvidida tarafında öneriniz var mı hiç
    • S
      Tesekkur ederim hocam
    • S
      shoos, Ekran Kartı kategorisinde 20k ekran kartı önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 20k bütçe ile ekran kartı önerisi yapabilir misiniz en çok oynadiğim oyun cs2 ve arada pubg. işlemci 7800x3d
    • S
      shoos, Kasa önerileri lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam psu iyi midir hiç anlamıyorum psu işinden
    • S
      shoos, Kasa önerileri lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bütcede psu da dahil
    • S
      shoos, Kasa-PSU kategorisinde Kasa önerileri lazım başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar amazon indirim kuponuyla 7800x3d aldım ve ekran kartı olarak 5060ti 16gb dusunuyorum. 6000tl bütçe ile kasa + psu önerebilir misiniz
    • S
      shoos, Anakart kategorisinde Çözüldü✓ 7800x3d anakart önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba doslar bugün amazondan kuponla birlikte 7800x3d işlemci satın aldım. Bu işlemciye yakışacak max 8000tl bütçe anakart önerisi yapar mısınız. Oyun...
    • S
      shoos, 7800x3d anakart önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ethernet bağladığım için wifi kullanmıyorum ama önerin için tesekkür ederim
    • S
      shoos, Anakart kategorisinde 7800x3d anakart önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba doslar bugün amazondan kuponla birlikte 7800x3d işlemci satın aldım. Bu işlemciye yakışacak max 8000tl bütçe anakart önerisi yapar mısınız. Oyun...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,696
Üyeler
189,906
Son üye
osmanoguz
Geri