Evde kaşar bitmiş hocam, en son komşudan 3 dilim kaşar aldım, olur mu?
Neyse şaka bir kenara teknolojik olarak en son General Aruna 300S Rf Kablosuz Oda...
Büyük oranla katılıyorum hocam, çok teşekkür ediyorum, katılmadığım değil de deneyimlemediğim için tam bilgi sahibi olmadığım ve sizden öğrenmemiz gereken...
İyi niyetli davranışınızı anlıyorum ama tüketicinin bilinçlenmesi gerekiyor, herkes amacı doğrultusunda bütçe ayırmalı ya da bütçesi doğrultusunda amaç...
Yazılımı çok yabana atmışsınız, DLSS 3.5 (RR) görüntüyü kötüleştirmediği gibi daha da iyileştirdiğini söyleyebilirim, native'de titremeler ve yansımalardaki...
Attığım videodan ben öyle anladım, yani beyanname sunman lazım diyor ama beyannameyi kimler sunabilir, bireysel olarak da sunulabiliyor mu bilmiyorum...
Sanmam, 4 ay önce ModArt PC'nin 314 dolara aldığı ürüne 16.500 TL (vergi+masraflar) çıkmıştı ve o sipariş Çin'dendi, yani %60 vergili.
Eğer konu sahibinin...
Daha satışa çıktı mı ki?
1736800180
Globalde çıkış tarihi Şubat ayı olarak belirlenmiş ve 549 dolar olarak belirlenmiş, sence de biraz acele etmiyor musun?
En basitinden 4070 220W TBP değerine sahipken 5070 250W, en kötü aradaki o 30W'ın saf performansa etkisi olması olması gerekiyor.
1736798598
Daha ucuza...
5090 ve 4090'ın aynı olacağını sanmıyorum, dolayısıyla da 5080 ile 4080'in, 5070 ile de 4070'in aynı olacağını düşünmüyorum ama şöyle olabilir mesela 5070...
Gümrüğü takılırsa eğer yasaya uygun şekilde daha fazla vergi ödemen gerekir ama temu zaten sınırın üzerinde alışverişe izin vermediği için sorun yaşamazsın...
1080p de fena darboğaz oluyor zaten, normal yani. Her şeyi ultraya alıp deneyin, yine devam ederse 2K çözünürlükte deneyin.
1736792243
1080p'de evet, gözle...