Sana satma demedim zaten, facebook'taki tanımadığın bir adama kötüleme yaptığın için, insanlar senden almalarına teşvik için başkalarının hakkına girmene...
Garantisi benim diyorsun sen de sanaldan ibaretsin, ne sanki. Ayrıca arkadaşa da yazık olmuş 50 tane parasına 100 tane alabilirdim hadi 20 tanesi hatalı...
Sen de sanaldan ibaretsin o facebook'taki de, güven ilişkisi tek taraflı olacak mecbur, bu işlerin garantisi de olmaz, her an her şey olabilir.
1736969655...
Facebook'taki Mehmet Hüner'den aldım tanesi 2.5'tan 12 tane 30 TL, hepsini girdim şimdi nedense günlük 4 sınır falan uyarı vermedi, hiçbirinde de sorun...
Evde kaşar bitmiş hocam, en son komşudan 3 dilim kaşar aldım, olur mu?
Neyse şaka bir kenara teknolojik olarak en son General Aruna 300S Rf Kablosuz Oda...
Büyük oranla katılıyorum hocam, çok teşekkür ediyorum, katılmadığım değil de deneyimlemediğim için tam bilgi sahibi olmadığım ve sizden öğrenmemiz gereken...
İyi niyetli davranışınızı anlıyorum ama tüketicinin bilinçlenmesi gerekiyor, herkes amacı doğrultusunda bütçe ayırmalı ya da bütçesi doğrultusunda amaç...
Yazılımı çok yabana atmışsınız, DLSS 3.5 (RR) görüntüyü kötüleştirmediği gibi daha da iyileştirdiğini söyleyebilirim, native'de titremeler ve yansımalardaki...
Attığım videodan ben öyle anladım, yani beyanname sunman lazım diyor ama beyannameyi kimler sunabilir, bireysel olarak da sunulabiliyor mu bilmiyorum...
Sanmam, 4 ay önce ModArt PC'nin 314 dolara aldığı ürüne 16.500 TL (vergi+masraflar) çıkmıştı ve o sipariş Çin'dendi, yani %60 vergili.
Eğer konu sahibinin...
Daha satışa çıktı mı ki?
1736800180
Globalde çıkış tarihi Şubat ayı olarak belirlenmiş ve 549 dolar olarak belirlenmiş, sence de biraz acele etmiyor musun?