Indiana Jones'u mu kullanamadınız, Star Wars'u mu? Ben Star Wars'u satacağınızı düşünerek yorum yapmıştım.
1738095717
Yanlış anlamışım galiba, Indiana...
Öyle düşünmeyin hocam, 200-300 TL anca.
Ayrıca elinizdeki Steam kodu değil, Ubisoft Connect kodu.
Ve öncede farklı bir konuda görmüştüm, kodu NVIDIA'da...
Onu bilmiyorum ama benim dediğim eğer alırsanız bundan sonraki süreçte böyle dertlerle uğraşmazsınız, sürekli buluta kaydolacağı için ister pc değiştirin...
Konudan bağımsız, haberiniz olsun, Microsoft Store'da Stardew Valley 50 TL'ye satılıyor, hala korsan kullanıyorsanız diye 50 TL'ye orijinal alabilirsiniz...
Bu arada indirme hızına neyse demiştim ama indirme bitti ve bayadır bekliyorum, gönderiliyor diyordu, hala tamamlanamamış, gönderme hızını gördüm ortalama...
uTorrent indirme hızını nasıl arttırabilirim, Steam'de sabit 7, bazen 8 alırken burada 2 mb'a düşüyor, 4'e çıkıyor, 3'e inip yine çıkıyor, çok dengensiz...
Evet, Apple'da daha pahalı
1737705863
Bu arada kullanmıyorsan Sipay kart var, %60 casback veriyor, fazla ücret ödemek istemiyorsan, Sipay'ı kullanabilirsin.
Muhtmelen orijinal ve size revizyon model denk gelmiş olabilir. Başka daha güçlü bir işlemci testlerden geçemeyince daha düşük bir model için değiştirilip...