A35'in daha güncel olması ve 120 Hz olmasından başka iyi bir tarafı yok, o da çok güncel sayılmaz, neredeyse 1 yıllık, diğer kayda değer her şey S10 Plus'ın...
Kafası küçük olanlar için iyi de, şu anki piyasayı bilmiyorum ama bana pahalı geldi. GamePower Phantom'dan geçmiştim, kafa süngeri çok baskı yapıyor. Bunda...
Bu sisteme vereceğiniz paraya yazık, yani kazıklanmış gibi bir şey olacaksınız, zaten üretimi durmuş parçalar, 0'ları da olmaz. Vereceğiniz aynı paraya...
Bilgisayarınızdaki Realtek Audio programını kurcalayın derim, mono yapma ayarı hem bu uygulamada hem de windows ayarlarında var ama uygulamayla belki 5...
O konuda pek bilgim yok maalesef. Sipay müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz, ben de sorun yaşadığım için bir kaç kez aramıştım, ilgilenmişlerdi...
Sanırım seçilme şansımı düşürdüm, sevdiğim tarz oyunlarda online'ı falan seçmedim, bu yeni oyun online di mi? Öyleyse kendini online sevmeyen olarak...
Bu yaptığımız kayıt olmakmış, seçilirsek katılabileceğiz
1738616220
Bende de öyle oluyor ama kısa süre sonra soru yükleniyordu
1738616252
Haklısınız, TR...
Ben girdim, tekrar tıkla, anket yaptırdı, buraya amerika falan seçsem daha fazla oyuna erişme şansım olur mu acaba, oyun betalarına katılmam için blge...