Saçma bir şekilde sık sık ekran kartı kullanımın düşüyor ve kasma yapıyor. DLSS açmak darboğaza sebep oluyor ben de, bu da saçma. Frame Generation eklenmiş...
Zero Deadzone gibi bir mod mu açtınız ya da var mı? Bende 8Bitdo Ultimate C var, bu modu açtığımda joystick'ler neredeyse tam o konumu gösteriyor ve hiç...
Malum sitelerden hesap olarak satın alabilirsin, çok ucuza gelir, işin görülmüş olur, hesap da Steam hesabı falan olacağından orijinal oyunu indirmiş...
Arkadaşlarının maillerini gireceksin, arayüzde biraz gezin bulursun, abonelikler sekmesinde aktif aboneliğini seç, kullanıcılar kısmı var, oradan davet et.
Satın aldıktan sonra programı indiriyorsun hesabına giriş yapıyorsun, üyeliğin varsa otomatik etkinleşiyor zaten. 3 cihaz mevzusu ise ayrıca telefonda da...
Evet, dediğim gibi. Ben de zaten i5 12400F ile RTX 4070 kullanıyorum, 5070'de saf güç anlamında 4070'ten çok çok uzakta değil diye öyle düşündüm, 5600x ile...
hocam bildiğim kadarıyla 9070xt 4080 , 9070 5070 ile kapışıyordu sorunun cevabı iste bir tık hayal gibi kankam :D öyle bir işlemcin varsa insanlar peynir...
9070 XT'yi 5070 Ti dengi, 9070'i 5070 dengi olarak varsaydığımız senaryoda belki 2K'da 9070'i besleyebilir ama oynadığın oyunun grafik ayarlarını da...