SHYROSE isimli üyenin son içerikleri

1. S

Oyunlarda sürekli lag oluyor

Denetim masası-donanım ve ses-güç seçenekleri ardından plan ayarlarını değiştir kısmından gelişmiş güç ayarlarını değiştir'e tıklayın. Orada işlemci güç yönetimi kısmından en yüksek işlemci durumunu pilde ve prize takılı'yı %99 yapmayı deneyin.
  2. S

Ekran Kartım Gitti %0 Kullanım

Msı Afterburner'da ekstra overclock yapıldığında bazen böyle sorunlar çıkabiliyor. Uygulamayı kullanıyorsanız silmenizi öneririm.
  3. S

Oyunlarda sürekli lag oluyor

Ekran kartı ve işlemci driverini yüklediniz mi?
  4. S

DRAM led yanıyor ne yapmalıyım

Asus anakart kullanıyorsanız anakartınızdaki "memok" tuşuna tıklayarak sorununuzu hızlıca halledebilirsiniz.
  5. S

Ekran kartım fazla ısınıp pc'yi kapatıyor.

Ekran kartınızın termal macununu değiştirmeniz gerekebilir.
  6. S

Sistem özelliklerim kötü değil ama yinede oyunlarda düşük fps alıyorum ?

Reis ekran kartı ve işlemci driverini kurmamış olabilirsin.
  7. S

Soğutucu işlemcime oturmuyor mu?

Bu videoya bakabilirsiniz. (0:18 bakınız) :)
  8. S

Bilgisayarimin ekrani kendi kendine kapaniyor.

Sanmıyorum çünkü bu durum bende de oluyordu. Yeni psu aldığımda düzeldi. Muhtemelen ya kalitesizliğinden ya da watt azlığından kaynaklandığını düşünüyorum.
  9. S

Hangi parçayı yükseltmeliyim ?

Ekstra ram da fps arttırır.
  10. S

Amd Ryzen 7 5800x3d İşlemci ile hangi ekran kartı uyumlu olabilir ?

Bu oyunun optimizasyona bağlı birşeydir. Ayrıca anakartınızda pcı express x16 soket sürümüne göre ekran kartı bakmanızı öneririm.
  11. S

Yardım DDR3 MÜ ALMALIYIM DDR3L Mİ ?

DDR3L, DDR3 ile pim açısından uyumludur. Yani sorun olmayacaktır. Arasındaki fark ise Ddr3 sadece 1.5 volt kullanıyorken dd3l hem 1.5 hem de 1.35 volt kullanmaktadır.
  12. S

Ekran kartım çöktü sanırım yardım edebilecek var mı

Bu makaleye göz atabilirsiniz https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/gpu-kb207.html
Geri