Siene isimli üyenin son etkinliği

• S
    Siene, 20 Bin TL' ye kadar pc önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bana da bu mantıklı geldi diğerlerine göre. Yazdım monitör ve kasanın parçalarının markaları için. Teşekkürler.
  • S
    Ben 3060 falan yazmamıştım. Şuan ki ilanlar üzerinden alınabilecek en mantıklı bilgisayarı sordum sadece. Kendim baktım ama bazı modellerde ki kronik...
  • S
    Bilgisayar donanımı konuları üzerine olan bir forumda bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • S
    https://www.letgo.com/item/oyuncu-masaustu-bilgisayar-iid-1722583223 https://www.letgo.com/item/oyuncu-kasa-gtx-1660-super-iid-1722763282...
  • S
    İlanları gezerken bende bu kanıya vardım. Monitör olan ilanlar daha pahalı oluyor.
  • S
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-10400f-rtx-2060-6gb-16gb-ram-500-gb-m2-ssd-1291616677/detay...
  • S
    3050 falan gördüm bende o yüzen şaşırdım.
  • S
    Monitör dahil bu fiyatlara 4060 bulunur mu ?
  • S
    Siene, Toplama Bilgisayar Tavsiye kategorisinde 20 Bin TL' ye kadar pc önerisi başlıklı bir konu açtı.
    Monitör dahil bu bütçelerde yaşı küçük bir kardeşime pc almak istiyorum ama 2. El çok garip fiyatları var işin içinden çıkamadım. Belki bütçede biraz esneme...
  • S
    Siene, 8k telefon sigortasına vereyimmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Teknosa garantisi yaptırmıştım. Telefonun ekranı kırılınca garantiden gönderdim. Bu telefon tamir edilmez deyip telefon ücretinin yarısını vermişlerdi...
  • S
    Siene, Mouseyi Hareket Ettirirken PC den Cızırtı Geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Mouse nin kasadaki girişleri değiştir. Benimde geliyordu ben deneye deneye ses gelmeyen girişi buldum şuan sorun yok.
  • S
    Siene, 555000tl ye hangi araba başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Beni en çok korkutan hasar kaydı olmayan ama değişen parçası olan araçlar hele de ön kaputta işlem olan araçlar. Bence bu kadar eski araç almaktansa bu...
  • S
    Siene, Sandviç panel çatı güvercin beslenirmi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Çok anlamam ama daha önce besleyen arkadaşlarım olmuştu. Üstü kapalıysa olmaz. Kuşun kafesteki eşlerini rahat görmesi lazım ve rahatça konabileceği yer...
  • S
    Siene, CNC eğitimi ve CNC mesleği ne kadar zordur? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Açıkça söyleyeyim bu işi üniversitede öğrenmenin imkanı yok. Bu iş ancak çalışıldıkça tecrübeyle öğrenilir. Bir sürü makine çeşidi var yatay cnc , dikey...
  • S
    Siene, Toyota Corolla 2024 alınır mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu aracın tek kötü yanı mtv si çok fazla. Çok güzel araç. Eğer çok km yapan biriysen yakıttan dolayı mtv yi karşılar çünkü yakıtı çok düşük. Yukarıda atılan...
Geri