hocam 11den 12 ye geçince tyt tekrar yaptım deneme falan ama 11deyken tyt çalııyordum temmuzda ise 11 çalışmaya başladım bu arada sayısalım. tyt 100 ayt 66
Merhabalar yks sayısal öğrencisiyim istanbul gaziomanpaşada yaşıyorum. bu sene 11. sınıfım ve çağdaş bilgiye gidiyorum seneye 12 olunca kurum değiştirmeyi düşünüyorum fen bilimleri ile final arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yoksa kurum değiştirmemi tavsiye etmezmisiniz teşekkürler
Selamlar biliyorsunuzki steam dolar kuruna geçti. Papara kartımla steam üzerinden dolarla alışveriş yapabilirmiyim. Yaparsamda kur güncel kurdanmı hesaplancak yoksa belli bir miktar üzerindenmi
Selamlar. Bilgisayarımın disk kapasitesini arttırmalıyım. Acaba media markt teknosa İtopya gibi teknoloji mağazalarında ekstra sata ssd taktırabilirmiyim. Bilgisayarım bir laptop. Varsada öneri sata ssd yada harici ssd varmı 512gb
Selamlar. yeni bir eve taşındık ve henüz internet bağlattırmadık. İnternetten sorgulattığımda sadece ADSL ve VDSL altyapıyı olduğunu gördüm ve 68 Mbps hız alabileceğim yazıyordu. Ben TürkCell düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz neler var bütçem aylık 200-250 tl
Selamlar. Pubg steam indirdim fakat bir hata verdi. İnternette araştırdım DirectX indirin diyordu ama programı indirdiğimde bu oldu
Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Selamlar. Elimde 1660ti li bir sistem var. Düşük ayarlarda bile oyunum takılıyor. 3060lı bilgisayarımdada aynı sorun var sizce sorun Farming Simulator 22 demi yoksa bilgisayardamı ?