silentflex isimli üyenin son içerikleri

1. silentflex

Yardım Frisby Laptop Soğutucusu alınır mı?

https://ty.gl/b18wh3wu3rbrr soğutucu bu Casper excalibur g870 için Alicam sizce?
  2. silentflex

Yardım 1K Bütçeyle Laptop Soğutucu Önerileri

https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html laptopum bu ve soğutucu almak istiyorum üniversitede kullanıcam laptopu illaki oyun oynarken lazım olur diye düşünüyorum bütçe 1k önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  3. silentflex

CS 2 fps yerlerde geziyor

nvidia 3d ayarlarını yaptın mı
  4. silentflex

Yardım Laptopu her açtığımda Microsoft hesabımın şifresini soruyor

olmadı denedim şimdi yine microsoft şifresi kalıyo
  5. silentflex

denerim bi ara şuan kapattım laptopu masaüstündeyim ama olmıycak o kesin
  6. silentflex

fotoğraf atıyım en iyisi çünkü yapamadım bitlocker şifresi falan geldi onun anahtarını girdim sonra admin şeyini kaldırıyım dedim onla alaklıdır belki diye de alakası yokmuş tekrar microsoft hesabına girdim şu şekil diyor parola yerinde kaldıramıyorum yardım edersenız sevınırım 1757004955...
  7. silentflex

youtubeden bi video gördüm onu yaptım admine şifre girip otomatik açılış yapıyo onu yaptım
  8. silentflex

Yardım Servispoint MSI ITOPYA DEĞİŞİM/İADE

hayırlı olsun hocam
  9. silentflex

aktif ettim ama masaüstünde de aktif ondan istemiyor
  10. silentflex

Olmuyo reis nereden düzelticem denedim masaüstü gibi değil masaüstünde nasıl yaptım hatırlamıyorum yardım eder misin
  11. silentflex

Bu şekil şifreyi girdikten sonra da pin koymami istiyor laptopa
  12. silentflex

Dün aldığım laptop ayarlarını yaptım her şeyini yaptım vatanda da ayarlarını yaptik Microsoft hesabımı girince kapattigim da falan geri açtığımda Microsoft şifremi istiyor masaüstü bilgisayarım da Microsoft hesabıma bağlı fakat onda şifre sormuyor laptopda neden soruyor bunu kaldırabilir miyiz
  13. silentflex

Yardım Acer RTX4060 ve Casper RTX5060 Laptoplar Arasında Hangisini Tercih Etmeliyim?

Nasıl iyi mi hocam yarın Alicam termal macun değiştirmek garantiyi sıkıntı yapar mı birde benimkinin aynisi mi 5060 mı var
  14. silentflex

Yardım Acer RTX4060 ve Casper RTX5060 Laptoplar Arasında Hangisini Tercih Etmeliyim?

Hocam imkanım olsa onu alacağım aynı fiyat çünkü şuan sadece vatandan alabiliyorum peşin fiyat 9 taksit olduğu için ve biraz üzerine nakit koyucam trendyolda maalesef nakit + taksit olmuyor
Geri