Yardım IPhone 16 Pro veya muadilleri veya Samsung önerileri lazım

Bence olur hocam. Sabaha kadar tartışırdımda bugün halim yok. S24fe dediğim gibi size çok fazlasıyla yeter ve masraf olmaz. Tam esas kullanım amacınız nedir? Gündelik ve uzun ömür ise s24fe alıp geçin.
Kamera kalitesi birde önemli

Onun harici bindebir oyun o da imkansız

Yani bencede ip 17 serisi dusunuyorsan PC diz daha iyi s24+ dır s24 fe dır isini gorur
Reis 2 tane bilgiysarım var telefona ihtiyacım var 3070 li kasalı sistemim var laptopta 5060 var üniversite okuyorum diye 5060 laptop aldım evde de 3070 li sistem var çok sistem dizmek istesem bilgim var zaten ve telefon için konu açmazdim bilgiysar konusu açardım onu da geçtim ilerde daha iyi bir bilgisayar dizmek istesem iki sistemi satarım

Vivo x200 pro. Rakibi yok. Yd olursa daha uyguna x200 ultra kapatırsınız ama 4 ay kullanamazsınız ama çok girmeyin o toplara isterseniz. Sıkıntı olabiliyor.
Yurt dışı arkadaşım satıyor ama yılda 4 ay kapalı işte yoksa 17 pro Max alirdik ucuza yurt dışı

ben 16 pro alacaktım ama s25 hem fiyat hem işlevsellik olarak fersah fersah daha iyi telefon eğer büyük seviyorsan kesinlikle ultra ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,898
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri