Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,467
Yazım hatasıUlkenizde derken sen yurt dışındami yasıyon yazım hatası mı
Yazım hatasıUlkenizde derken sen yurt dışındami yasıyon yazım hatası mı
Kamera kalitesi birde önemliBence olur hocam. Sabaha kadar tartışırdımda bugün halim yok. S24fe dediğim gibi size çok fazlasıyla yeter ve masraf olmaz. Tam esas kullanım amacınız nedir? Gündelik ve uzun ömür ise s24fe alıp geçin.
Yani bencede ip 17 serisi dusunuyorsan PC diz daha iyi s24+ dır s24 fe dır isini gorurReis o yüzden fikir soruyorum zaten o yüzden burda konu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung ve iphoneye açığım önerilerde
Bende ülkeyi kotuluyon sandımYazım hatasıotomatik çeviri kurbanı olduk..
Vivo x200 pro. Rakibi yok. Yd olursa daha uyguna x200 ultra kapatırsınız ama 4 ay kullanamazsınız ama çok girmeyin o toplara isterseniz. Sıkıntı olabiliyor.Kamera kalitesi birde önemli
Reis 2 tane bilgiysarım var telefona ihtiyacım var 3070 li kasalı sistemim var laptopta 5060 var üniversite okuyorum diye 5060 laptop aldım evde de 3070 li sistem var çok sistem dizmek istesem bilgim var zaten ve telefon için konu açmazdim bilgiysar konusu açardım onu da geçtim ilerde daha iyi bir bilgisayar dizmek istesem iki sistemi satarımYani bencede ip 17 serisi dusunuyorsan PC diz daha iyi s24+ dır s24 fe dır isini gorur
Yok yok. Bende sonradan fark ettim. Çok ötekileştirmişim gibi oldu.Bende ülkeyi kotuluyon sandım
Oyun için ip 17 serisi alacağına sistem kur valla pisman olmazssın suanki kullandığım sistem cok kotu senin yerinde olsam sistem dizerdimOnun harici bindebir oyun o da imkansız
Yurt dışı arkadaşım satıyor ama yılda 4 ay kapalı işte yoksa 17 pro Max alirdik ucuza yurt dışıVivo x200 pro. Rakibi yok. Yd olursa daha uyguna x200 ultra kapatırsınız ama 4 ay kullanamazsınız ama çok girmeyin o toplara isterseniz. Sıkıntı olabiliyor.
Reis sen yanlış anlıyorsun galiba yazdıklarımıOyun için ip 17 serisi alacağına sistem kur valla pisman olmazssın suanki kullandığım sistem cok kotu senin yerinde olsam sistem dizerdim
iPhone 17 pro Max alan ne derse desin popüler kültür kölesidir NET ! .Yurt dışı arkadaşım satıyor ama yılda 4 ay kapalı işte yoksa 17 pro Max alirdik ucuza yurt dışı