Hocam ya uygulamada bir sorun var ya da kasası çok kötü. 4080 ve 4090 kartları aşırı büyük ve yayvan olduğu için 60 ve 70 serilerine kıyasla en kötü...
Dikkat ettiysen msi ın renk uzayı daha geniş. Ayrıca quantum dot teknolojisi var. Uzun zamandır araştırdığım bir model. Herkes öneriyor. Qd teknolojisi ile...
Hocam mevcut soketin önü kapandı. Bütçeniz de çok yüksekken ddr5 sağlam bir sistem alın. Elinizdeki sistemi yükseltmekle uğraşmayın. Elinizdeki sistemi...
Hocam nedense bana youtube alemindeki sıcaklıklar pek gerçekçi gelmiyor. Adamlar oyun oynarken bile kartlar 60 derece, sanarsın %10 %20 yükte.
Artık mining...
Öncelikle iyi geceler, iyi forumlar.
Kasam DEEPCOOL CK560 VE HOLDER DESTEĞİ BULUNMUYOR.
Fakat youtube shortsta aynı model kasada standart holderdan farklı...
İnternete Samsung VA scanline yazıp resimlere bakın.
Uğraşmak istemiyorsanız uzak durun. MSI G274QPX öneririm.
Evet ne zaman olacağı belli olmaz.
Ve...
Hocam g3 ten sonra odyssey almaya çekiniyorum. Gosthing durumları nasıl. Qd kadar olmasa bile standart ıps canlılığı veriyorsa bu fiyata kesinlikle alınır...
Hocam oyun dünyasının nerelere gittiği belli.
16 gb ramin yetmemesi, bazı oyunlarda 1080p de bile 8gb vram in sınırda kalması, unreal engine 5 in sınırları...
Bazı kalite ayarları görseli etkilemeyip performansı çok düşürüyor ondan bahsetmek istemiştim. Yoksa bende biliyorum çatır çatır oynatacağını.
Ama Dlls...
En düşük ayarlarda 4060 8 gb bile çalıştıracak 4k rtx dlls 8x msaa açıkken 4080 süper bile zorlanacak bence.
Zamanında gta5'de de öyleydi. Rx560 bile...