Silverdin isimli üyenin son içerikleri

1. S

Valideye Hafif Akıllı Telefon Arıyorum

Spark slim 150 gram civarin oldugu icin aklimda eski bir poco x3 nfc var 215 gram valide agir diyor. Spark Slim hafiflikte kazaniyor Samsung a17 de performans ve kamera konusunda mi daha iyi, alirsam 8 gb ramli versiyonu alirim zatende.
  2. S

192 gram o telefon tam sinirda, 3 senelik bir cihaz Tecno modeli daha modern ancak daha pahali belki ekran daha kucuk oldugi icin tercih ederim gibi bir inceleyeyim Tesekkurler
  3. S

Merhabalar, valide şuan eski General mobile one telefonu kullaniyor ancak telefon artık işlevsiz hale gelmeye başladı Araştırmalarıma göre aklımdaki en uygun telefon [H3 id='Tecno+Spark+Slim+5G']Tecno Spark Slim 5G[/H3] 15 bin lira bandında bu telefondan daha iyi bir onerisi olan varmi. Boyut...
  4. S

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 1.099TL

İndirim kuponu ile 975 e gelince aldim bir tane.
  5. S

❌İndirim Bitti! Machenike K1 Membran RGB Klavye 398TL !!!

Knob var diye aldim bakalim nasilmis.
  6. S

Webtoon okuma uygulaması fikri

Cevap için oncelikle tesekkur ederim. Çeviriyi görsel uzerinden okutarak yaptirmayacagim. Bölümün metinlerini döküman haline getirerek metin çevirisi yapmayı düşünüyorum. Özel isimler, tanımlar gibi yoruma dayalı çevirilerin surekli farkli çevrilmesini engellemek için sözlük oluşturmayı...
  7. S

Webtoon okuma uygulaması fikri

Selamlar, webtoon okumak icin bir telefon uygulaması planliyorum bunu yapma amacımın motivasyonu ise hiç çevrilmeyen seriler ve yarım bırakılan tonla seri. Guncel serilerinde ciddi seviyede geriden gelmesi. Basitçe severek okudugum bir seri icin beklememek. Neden site degil de uygulama...
  8. S

🔥İndirim Havit Gamenote KB904L 8K Klavye 1799 TL

Knob olsa düşünebilirdim. Alışında ekmek su gibi ihtiyaç oluyor meret.
  9. S

Monster Kampanyasından Hangisi Alınabilir

Ürün linkini atar mısın rica etsem inceleyelim.
  10. S

Monster Kampanyasından Hangisi Alınabilir

Merhaba, bir tanıdık çocuğuna okul başlamadan önce laptop alacak. Çok pahalı olmayan bir laptop arıyoruz. Monster kampanyasını gördüm, 40000 TL limitine kadar laptoplardan aşağıdaki linkteki hangi ürün f/p konusunda kişiyi üzmez. Bu fiyat aralığında daha iyi laptoplar varsa onları da...
  11. S

Öneri 30 Bin TL icin en F/p Laptop önerisi

Guzel gibi kronik sorunu yoksa bunu alabilirim. İslemci performansi nasil acaba laptoplarda hic bilmiyorum
  12. S

Öneri 30 Bin TL icin en F/p Laptop önerisi

Merhaba, 30 bin tl civari butcem var. Buldugum laptoplar bunlar bunlardan hangisi alinabilir sizce, kronik sorunu olmayan bir laptop almak istiyorum. Alternatif onerilerini varsa onlari da lutfen yazin...
  13. S

🔥İndirim Spigen Şarj Kablolarında 200 TL İndirim

Beyler urunler muhtemelen sahte. Şaka gibi bir sarj performansı var Şuan poco 3x nfc telefondan yaziyorum sarj ederken iade talebi olusturup bu mesaji yazarken sarjda takili olmasina ragmen sarj etmesini birakin sarj düştü Sözde 60w kablo.
  14. S

Poco x3 prodan hangi telefona geçilmeli?

Bende de poco x3 nfc var. Poco F7 Ultra çıkacak onu bekliyorum. Bir araştır istersen kagıt ustunden guzel telefon.
  15. S

Öneri Sizce hangi Psu alınmali.

Merhaba arkadaşlar kardeşimin bilgisayar oyunlarda reset atmaya başladı bizde occt ile power testi yaptık ve 6-7dk sonra reset attı. Psu sorunlu sorunuyor, sizde bu aşagidaki psular nasildir. Şuan takılı sorunlu olan psu Performax 650w 80 Bronz muş. Sistemde Ryzen 5500 işlemci ve 3060 ekran...
Geri