SinanKk isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kasa ve bileşenlerin rgbsi devredışı

Mystic Light adlı msi uygulamasında düzenleyemiyorum saydam bi ekran var en son ekran kartım turuncu yanıp sönmeye başladı aradan bir süre geçti bu sefer arka fan ile beraber ekran kartım aynı anda açık yeşil bi ışık verip sönmeye başladı şuandada yeşil ışık sorunu devam ediyor Not : rgb si...
  2. S

Msi b550 gaming plus Overclock

Arkadaşlar msi b550 gaming plus anakartım var fakat ne yaparsam yapayım işlemcimi overclock yapamadm videolar izledim ama sadece işlemci özelligini görebildim performans ayarlarını göremedim
  3. S

35000 TL pc toplama tavsiyesi

Hocam RTX 3060 bu sistem için saçma olur rtx 4070 diyen arkadaşlar var bu bütçe tahminimce rtx 3070 e bile yeterli olabilir 1686226540 Rtx 3070 asus tuf gaming Ryzen 5 5600x Msi b550 gaming Corsair vengeance 2x8 3600 mhz ram Corsair 750w gold Coolermaster masterliquid ml240l Samsung 980 pro 1...
  4. S

2K monitör için öneri

Samsung odyssey g5 27" 144 hz 2k
  5. S

Hocam kazanç zarar durumu pek yok vatan genelde ürünleri %1-2 pahalıya satar mağazadan ve güvenli almak için tavsiyem orası olur 3-4 gün beklersiniz toplama yaparsanız ama eğerki vatanda varsa parçalar direkt yapar 3 saatte teslim ederler Hocam ekran kartını verin kullanacaginiz gerisini bana...
  6. S

Yardım Bu Parçalara Kaç Wattlık Güç Kaynağı Gerekir?

Hocam watt hesaplayıcı sitelerden bakabilirsiniz ama muhtemelen 600-650 watt size yetecektir rtx 3060 ti sistemler şuanda 650 watt ve tavsiyem 2. Bir ram alın 8 gb şuanda çok iş yapmıyor psu konusunda 650 watt thermaltake veya fsp marka power supply size yetecektir
  7. S

16+32 GB RAM kullanmak sağlıklı sonuçlar verir mi ?

Dual channel gene olur 16+16 olarak değil direkt 48 gb olarak çalışır sonuçta ramlerin sadece gb değeri farklı burda 1686146541 Ayriyeten düşüş olmaz şuanda hicbir oyun 48 gb üstü ram kullanacağını zannetmiyorum render islemleri harici belleğinizi full seviyede kolay kolay kullanmazlar
  8. S

Amd r7 5800x3d İşlemci b450 anakart olurmu

Msi Gaming Plus öneririm anakart için Rx 6800 Kullanırsanız daha iyi olur 2k oynayacak iseniz Hocam bu değişir bazıları 650 watt yetersiz diyor bazıları 750 watt az geldi diyor tamamen isteğinize göre değişir ben şuanda 850 w kullanıyorum 360mm şart gibi duruyor 240mm de yeterli ama ilerde...
  9. S

Hocam belirlediğiniz firmalar varmı mesela vatan yada mediamarkt gibi yoksa herhangi mağaza olsun mu diyorsunuz ona göre öneri yapabilirim
  10. S

Yeni SSD alıcam yardıma ihtiyacım var

Hocam dönüştürücü ne demek onu bile bilmiyorum ama sata kurtarmaz m2 gerek
  11. S

Sıvı soğutma önerisi

Corsair sorun yaşatmaz bilindik markadır genede emin olamadıysanız fiyat yerine performans için farklı sitelerde ürünleri karşılaştırabilirsiniz
  12. S

Yardım FSP HYPER H3-550 80+ PRO 550W nasıldır?

Hocam bir şey farketmez her psu nun kendine bir derdi var bazıları tüm özellikleri taşırken 2 3 gün içinde gidebilir psu dediğimiz olaylar genelde şans işidir FSP fiyat olarak gayet uygundur fakat genede nolur nolmaz akım korumalı priziniz olsun
  13. S

Kasa ve sıvı soğutucu önerisi

Hocam bütçe dostu alıcaksınız zalman alpha 36 önerebilirim eğerki performans diyicekseniz Msi mag coreliquid p360 tam performansta çoğu modelide geçebiliyor eğerki gözünüz daha yükseklerdeyse arctic markalı 360mm tercih edebilirsiniz Arctic Liquid Freezer II
  14. S

Yardım Hangi psu tercih etmeliyim

Hocam thermaltake önerilen markalardandır fsp bile bazen kendini bozabiliyor psu zaten şans işidir ama tavsiyem thermaltake bütçenizi zorlamıyorsa onu tercih edebilirsiniz
  15. S

Yeni SSD alıcam yardıma ihtiyacım var

Hocam hdd zaten yavaşlatır M.2 ssd sisteminizi kurtarır harddisk zaten yeterli size depolama alanı lazım değil 128 gb m2 ssd bile sizi kurtarır sadece okuma yazma hızlarına dikkat edin
Geri