Yeni SSD alıcam yardıma ihtiyacım var

exantrick

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
900
A320M Pro-VH Plus anakartımda 1tb harddiskim var fakat pc fazlasıyla yavaş m2 ssd portunun olmadığını öğrendim sata ssd alsam bilgisayar hızlanır mı ve 512 gblık ssd önerisi olan var mı

Sata SSD alsan HDD ye göre bayağı bir hızlanır ama bir m2ssd farkı/performansı bekleme benden sana tavsiye. Ve James Donkey almanı öneririm hem ucuz hem kalite ve beni hiç üzmedi onca yıla rağmen.

Sata SSD alsan HDD ye göre bayağı bir hızlanır ama bir m2ssd farkı/performansı bekleme benden sana tavsiye. Ve James Donkey almanı öneririm hem ucuz hem kalite ve beni hiç üzmedi onca yıla rağmen.
sata yerine dönüştürücüyle birlikte m2 alsam performans yine aynı mı olur

A320M Pro-VH Plus anakartımda 1tb harddiskim var fakat pc fazlasıyla yavaş m2 ssd portunun olmadığını öğrendim sata ssd alsam bilgisayar hızlanır mı ve 512 gblık ssd önerisi olan var mı
Hocam hdd zaten yavaşlatır M.2 ssd sisteminizi kurtarır harddisk zaten yeterli size depolama alanı lazım değil 128 gb m2 ssd bile sizi kurtarır sadece okuma yazma hızlarına dikkat edin

Hocam hdd zaten yavaşlatır M.2 ssd sisteminizi kurtarır harddisk zaten yeterli size depolama alanı lazım değil 128 gb m2 ssd bile sizi kurtarır sadece okuma yazma hızlarına dikkat edin
okuma yazma hızlarına dikkat ediyorum zaten ama anakartım m2 uyumlu değil dönüştürücü alıp m2 mi alayım yoksa sata mı alayım diye sordum

al geç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dönüştürücü ne demek onu bile bilmiyorum ama sata kurtarmaz m2 gerek
günlük işler için sata gayet yeterlidir hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,199
Üyeler
192,642
Son üye