sata yerine dönüştürücüyle birlikte m2 alsam performans yine aynı mı olurSata SSD alsan HDD ye göre bayağı bir hızlanır ama bir m2ssd farkı/performansı bekleme benden sana tavsiye. Ve James Donkey almanı öneririm hem ucuz hem kalite ve beni hiç üzmedi onca yıla rağmen.
Hocam hdd zaten yavaşlatır M.2 ssd sisteminizi kurtarır harddisk zaten yeterli size depolama alanı lazım değil 128 gb m2 ssd bile sizi kurtarır sadece okuma yazma hızlarına dikkat edinA320M Pro-VH Plus anakartımda 1tb harddiskim var fakat pc fazlasıyla yavaş m2 ssd portunun olmadığını öğrendim sata ssd alsam bilgisayar hızlanır mı ve 512 gblık ssd önerisi olan var mı
okuma yazma hızlarına dikkat ediyorum zaten ama anakartım m2 uyumlu değil dönüştürücü alıp m2 mi alayım yoksa sata mı alayım diye sordumHocam hdd zaten yavaşlatır M.2 ssd sisteminizi kurtarır harddisk zaten yeterli size depolama alanı lazım değil 128 gb m2 ssd bile sizi kurtarır sadece okuma yazma hızlarına dikkat edin
Hocam dönüştürücü ne demek onu bile bilmiyorum ama sata kurtarmaz m2 gerekokuma yazma hızlarına dikkat ediyorum zaten ama anakartım m2 uyumlu değil dönüştürücü alıp m2 mi alayım yoksa sata mı alayım diye sordum
al geçA320M Pro-VH Plus anakartımda 1tb harddiskim var fakat pc fazlasıyla yavaş m2 ssd portunun olmadığını öğrendim sata ssd alsam bilgisayar hızlanır mı ve 512 gblık ssd önerisi olan var mı
günlük işler için sata gayet yeterlidir hocamHocam dönüştürücü ne demek onu bile bilmiyorum ama sata kurtarmaz m2 gerek