Sen telefonu direkt amacı doğrultusunda kullanan bir arkadaşa benziyorsun.
Sana tavsiyem A56 al. aradaki farkı da bankada para piyasası fonuna yani faize...
satış fiyatı 40bin lira olan bir ürünün üretim maliyeti 200 dolar kâr payı %100 400 dolara fabrikadan çıkar satıcı 100 dolar ekleyip satmak zorundadır yani...
s serisinin en düşüğü a serisinden baya baya daha iyi ama s25 fe nin alt ekran kısmı kalın haberin olsun yazdığın gibi oyun vb kullanmayacaksan a56 yeterli...
A seriside kağıt üzerinde fena olmasada s serisiyle kullanımda aralarında dağlar kadar fark var. Hem s21 hem a35 kullanmış birisi olarak, aradan geçen 5...
S serisi tam yapay zeka özellikleri ile geliyor. S25fe bu anlamda alınabilecek en ucuz cihaz. Ancak s24 şu aralar 30k bandında. ekranı küçük olması sorun...
aktif olarak s25 fe kullaniyorum alt kismi dediginiz gibi kalin fakat maksimum 1 hafta sonra alisirsiniz ki fazla bi kalinligi yok yakininizda ki bi...
Bende yakından inceledim telefonu gayet iyi ama o bütçekerde o çentik can sıkar
1778228010
Alışılır ama demek istediğim o bütçelerde olmamalı arkadaşım...
valla hocam demeseniz hic centige bile odaklanacagimi sanmiyorum belki benim gozumde kucuk biseydir en iyisi alacak arkadas bi bakip kendi goz zevkine gore...