Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?
1681670765
Uygulamalar kolay hocam onları geri yüklerim zaten belgelerim ve fotoğraflarımdan bahsediyorum onları kurtarabilir miyim ?
Merhabalar laptop'ımda gereksiz şeyleri silerken farketmeden masaüstü klasörünü sildim masaüstündeki her şey silindi geri dönüşüm kutusuna da gitmedi. Nasıl geri getirebilirim çok önemli dosya ve uygulamalarım vardı lütfen yardım edin.
hocam elle tutulur projeler yapmak istiyorum. Uygulama, oyun vb. gibi pyhtonla yapılabilir mi acaba ?
1681026086
hocam hangi dil daha kolay sizce kurallar vb olarak. Yeni başlayan biri olarak kolay olanı tercih etmek isterim.
Merhabalar yazılım-programlama işlerinde yeni sayılırım. Şuanda pyhton dilinde ilerliyorum ve hatrı sayılır bir yol katettim. Birkaç küçük proje ile öğrendiklerimi pratik yapıp başka bir dil öğrenmeye başlayacağım.Amacım bilgisayar veya mobil üzerinden uygulama geliştirmek. İkisinden birini...
Anladım bu yazılım dillerini hangi bölümler kullanır hangi üni bölümlerinde kod yazılır acaba. Şuanda biligisayar bilimleri bölümünü düşünüyorum tutmazsa hangi bölümü tercih etmeliyim ? Yüksek sıralama istemesin.
Bir şirkette çalışıyor musunuz acaba ? Kendi işinizi mi yapıyorsunuz nasıl başladınız bu yola ve nelere dikkat ederek ilerlediniz abi tavsiyede bulunur musunuz ?
1680122133
Herhangi bir ios cihazım veya mac bilgisayarım yok android uygulama geliştirmek istiyorum. Şuan pyhton da ilerliyorum...
Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim. Okul işini tekrar düşüneceğim bunun yanında alan hakkında sorum olacaktı. Biraz düşündüm de web geliştirmede wix.com gibi bir sürü araç olduğundan ekmek çıkmaz diye düşündüm aynı şey bilgisayar oyun ve uygulamaları için de geçerli bana kalırsa mobilden...
Evet sayısalım ancak sınav seneye olacak ve yazılım mühendisliği puanları beni biraz aşıyor alabileceğimi çok zannetmiyorum. .Okulu bir kenarı bırakıp bu işle uğraşmak istiyorum. Şuan 16 yaşındayım ve 20 yaşına gelene kadar bu konuda güzel bir şekilde ilerlemek istiyorum ama üniversite okumamak...
Hocam mobil uygulama yapmak istiyorum.Bunun için telefon gerekli mi laptop üzeründen sadece olur mu ? Bunun dışında tavsiyelerinizi ve önerilerinizi anlatabilir misiniz ? :)
Hocam başlayalı 2 hafta oldu ilk olarak pyhton'tan dan başladım, ilerledikçe java'ya geçmeyi düşünüyorum bir kaç hafta sonra.Disiplinli bir şekilde çalışacağım.Siz bu işe başlarken nasıl bir yol izlediniz? Kesinlikle yapmam veya yapmamam gereken şeyler nelerdir ? Öneri ve tavsiyeleriz beni çok...
Merhabalar şuanda 11.sınıf öğrencisiyim derslerim fena değil ama okulu açığa geçirip yazılım ve yabancı dil çalışmak istiyorum sadece.Şuanda 16 yaşındayıım 2-3 yıl gibi bir sürede kendimi disipilinli çalışırsam geliştirebilir miyim? Udemy'de kurs aldım yazılım için ve yabancı dil için.Amacım...