Lisede yazılıma başlanır mı ?

Merhabalar şuanda 11.sınıf öğrencisiyim derslerim fena değil ama okulu açığa geçirip yazılım ve yabancı dil çalışmak istiyorum sadece.Şuanda 16 yaşındayıım 2-3 yıl gibi bir sürede kendimi disipilinli çalışırsam geliştirebilir miyim? Udemy'de kurs aldım yazılım için ve yabancı dil için.Amacım ingilizcemi sağlam bir şekilde ilerletip ortalama bir yazılımcı olup yurtdışında iş bulmak.Sizce üniverste gerekli mi? Anlattıklarımı uygularsam hayatımı güzel yerlere getirebilir miyim ?
dostum söyle diyim. 1. sınıf elektirk elektronik öğrencisiyim. C++ öğrenmeye 8. sınıfta başladım. 3. 4. sınıflardan dahai iyi biliyorum. Ne kadar erken o kadar iyi

yazilimin ogrenme yasi yoktur okula gerek yoktur bu alana hakim olup dilleri rahat kullandiktan sonra hele birde birkac guzel proje yaparsan hangi okul okumussun yasin kac bakmazlar

Başlanır her vakitte başlanır ve başarılı bir şekilde sürdürürseniz iyi paralar kazanabilirsiniz ama şu an direk gençlerde popüler olan meslek bu ve çok kolay ve çok hızlı rahat para kazanılabilen bir sektör olarak bakıyorlar kesinlikle öyle değil gerçekten iyi bir emek vermelisiniz size bunu diyim.

dostum söyle diyim. 1. sınıf elektirk elektronik öğrencisiyim. C++ öğrenmeye 8. sınıfta başladım. 3. 4. sınıflardan dahai iyi biliyorum. Ne kadar erken o kadar iyi
Anladım bu yazılım dillerini hangi bölümler kullanır hangi üni bölümlerinde kod yazılır acaba. Şuanda biligisayar bilimleri bölümünü düşünüyorum tutmazsa hangi bölümü tercih etmeliyim ? Yüksek sıralama istemesin.

Anladım bu yazılım dillerini hangi bölümler kullanır hangi üni bölümlerinde kod yazılır acaba. Şuanda biligisayar bilimleri bölümünü düşünüyorum tutmazsa hangi bölümü tercih etmeliyim ? Yüksek sıralama istemesin.
sen birisinden bi başla da farketmez çok

başlanır. ama velakin üniversite okuman lazım bizim ülkede . alaylı bir yazılımcı herzaman -1 geride başlıyor. Sürekli kendi ispatlama çabası. bugünlerde iş ve staj yapmak en kötü "mühendislik" title istiyorlar veya bilgisayar bilimleri ile bir alan . uslu uslu otur üni sınavı kas tavsiyem

Dostum zaten başladım dil öğrenmeye. Üniversite bölümlerini soruyorum, hangi bölümleri seçmem gerektiğini soruyorum
Yönetim bilişim sistemleri seçebilirsin, eşit ağırlıktan alıyor İzmir'de Bakırçay ve Dokuz Eylül'de bölümleri var Dokuz Eylül Türkçe bölüm üstelik. Yazılım ağırlıklı ama ek olarak iktisat dersleri de veriliyor. Yazılım müh., Bil müh, kadar zor değildir üstelik daha düşük puanla alıyor.

Sana bir tavsiyede bulunayım madem 11. Sınıfsın ve yazılım öğrenmeye çalışıyorsun, eğer üniversiteye devam edeceksen bir süre yazılım yerine İngilizceye önem ver, hazırlık sınavını geçersen 1 yıl kâr edersin.

Yönetim bilişim sistemleri seçebilirsin, eşit ağırlıktan alıyor İzmir'de Bakırçay ve Dokuz Eylül'de bölümleri var Dokuz Eylül Türkçe bölüm üstelik. Yazılım ağırlıklı ama ek olarak iktisat dersleri de veriliyor. Yazılım müh., Bil müh, kadar zor değildir üstelik daha düşük puanla alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,310
Üyeler
197,428
Son üye
umyt
Geri