Var mı başka önerisi olan ? Belirtmek istiyorum ekran kartım görüntü veriyo ancak sürücülerden ya da harici programlardan müdahele edemiyorum fanlara...
Sanırım kart mining görmüş ve biosunu değiştirmişler. Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşların da yönlendirmesiyle böyle düşünüyorum. Ancak ne yapmam...
Bu videoyu izlemiştim, kısaca alınabilirliği optimum kart Sapphire RX 9070 XT pulse modeli 32 33 bandına bulabilirsin bence biraz bekle, 36 lara falan...
Doğru ama ekran kartının sorunu ne peki? Bilgisayarcıdan bios attırmam şart mı? Yardım lazımm!
1758300247
Aldığım lavuk da cevap vermiyo telefona, mesajlara...
Sistem açık değildi kartı takarken açıldı, güç tuşuna falan basmadım yani, kartın bios switchini eski haline getirdim tekrardan pcıe yuvasına oturturken...
70 80 w arası çekiyor ve fps ler tabii ki çok düşük ben kartta bios switchinin konumunu değiştirene kadar sorun yoktu ama ilk kez modunu değiştirdim. Kartın...
DP kullanıyorum ve kesinlikle ekran kartına bağlıyorum. Dediğim gibi görüntü alabiliyorum oyun da oynayabiliyorum ama fanlar son devirde çalışıyor ve güç...
Öncelikler merhaba,
İki ay önce ikinci el bir RX 6800XT XFX MERC319 modeli ekran kartı satın aldım. Düne kadar her şey normaldi fakat hotspot sıcaklıkları...