Tamam o zaman epeyde'de baya fark oluyo 4 katı örnekleme hızı var ama bitek TR de maono pd300x test videoları yok
1755327642
Bide zaten hg sonar ile gürültü engellemek için kullanacak
İlerde kardeşime vereceğim için RGB li bi mikrofon istiyor ondan dolayı yoksa bende daha dinamik bi mikrofon alacaktım zaten 3-4 aya shure marka bu mikrofon alacağım ondan dolayı ama eğer gerçekten arada iyi bir fark varsa alabilirim
fifine a9 almayı düşünüyorum bu fiyata hyperx quadcast 2 2.el yada a9 alabiliyorum 2.el de sorun çıkar diye direkt a9 a yöneldim
kullanım amaca: yayın ve youtube videoları için kaliteli bir ses
Mikrofon almak istiyorum ama kararsız kaldım ben fifine A6T almayı düşünüyordum ama bazı kişiler başka markaların 2.el olanlarını önermiş bu fiyatlara fifine'den daha kaliteli bir mikrofon varmıdır.
Not:5k ya kadar çıkabilirim
GTA 5 playlist oynamak için bir ekip kurmaya çalışıyorum ilerde samimi dost olursak yayın açmak için bir ekip kuracağım eğer playlist oyuyorsanız ve arkadaş gurubunuz yoksa bana Social dan istek atabilirsiniz veya isterseniz dm den instagram adresimi atabilirim
Min Yaş:1
Max Yaş:17.
Önemli olan...
bundan önce ipad kullanıyodum ama hem oyunda kasma donma oluyodu onu iade ettim ama arkadaşımdan aldığım s9+ baya iyiydi hem ekranı daha geniş hemde ipad gibi kasmıyodu ekran kaydında
1738292091
bide anlamadım s10+ s9+ dan ucuz nasıl
oluyor
Tablet alacağım genelde oyun oynayacağım ama kararsız kaldım s9 8 gen 2 başarılı bir işlemci uzun süre idare eder ama s10+ mediatek dimensity 9300+ var ve ekranı büyüklüğü, 10090mah batarya gibi farklar var tek kafama takılan işlemcisi iyi mi? hiç mediatek işlemci kullanmadım sizce hangisini...
Kardeşim 1 aydır tablet diye yalvarıyordu bende baktım adam akıllı iyi iş görecek tabletler en a15-20k arası ben de samsung almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım benim baktığım tablet
https://www.trendyol.com/samsung/galaxy-tab-s9-wi-fi-sm-x710-gri-128-gb-11-tablet-p-745785527
bu ama...
Bana Antivirüs programı lazım ama hangisi güvenilir veya iyidir bilmiyorum fiyatı pek önemli değil bana tam koruma sağlasın yeter önerebileceğiniz bi Antivirus programı varmı?