Merhaba, geçtiğimiz günlerde yeni bir monitör aldım. Ancak monitör menüsüne baktığımda birçok bilmediğim terimle karşılaştım. Bana en güzel ve en doğru...
Merhaba, geçtiğimiz günlerde anakart değiştirdiğim için bilgisayara format attım ve Windows’u M.2 diske kurdum. Buraya kadar herhangi bir sorun yoktu. Ancak...
Merhaba uzun zamandır Xigmatek kasa kullanıyorum ve artık sıkıldım. Uzun zamndır akvaryum kasa bakıyordum ama adamakıllı bir seçenek bulamadım. Gözüme en...
Merhaba aktif olarak kullandığım SS arctis 1 bugün vefat etti. Bu sebepten ötürü yeni kulalık arıyorum siyah-beyaz diye bir arayışım yok. İsteklerim uzun...
Emin ol G5 harici yüm monitörlere okeyim. Eğer sende kullanıyor isen farketmişsindir acayip bir ghost problemi var.
1762717775
Herhangi bir sorununu...
Burada X bir forumda sistemimi satsam ne kadar edeceğini sormuştum. Ve yazılanlar bu... Kısaca bana denilen işlemcinin ekran kartını tam güçte besleyemediği...
Hangi işlemci ile hocam ? Eğer 5600 diyorsanız büyük ihtimal alamıyorum çünkü sistem oyun videolarına baktığımda aynı bileşenler olmasına rağmen FPS farkı...
Merhaba. Uzun zamandır MSI SUPRIM X 3080 10 GB kullanıyorum ve cahilliğimden ötürü sanırım bu kartı Ryzen 5 5600 ile kullandım. Birkaç yerde bana darboğaz...
Ozaman A9 Plus alıyorum. Ama başka bir forumda gördüm bilmediğimden soruyorum adam A9 Plus yorumdan ibaret kronik mouse onun yerine AULA SC680 daha mantıklı...