Beyaz v2 pro daha pahalıya var ona da gerek yok çünkü onunda ne garanitili olduğunu bilmiyorum başka da beyaz rengini bulamadım. Amazonda direkt amazonun gönderdiği bir ürünü almak daha mantıklı geldi şu anda. Teşekkürler bu arada dostum.
Selamlar dostlar hepsiburada dhzhome dan bi ürün aldım. Özelliklerinde yazmadığı için geldiğinde ithalatçı garantili olduğunu gördüm. Blackshark v2 pro kulaklık (Linkini ekledim). İlk defa ithalatçı ürün aldığım için güvenemiyorum. Herhangi bir sorun yaşatır mı bu garanti türü? Eğer yaşatıyor...
yeni karşıma çıktı da g522 modeli hakkında ne düşünüyorsun acaba? Mic kalitesi harika sadece bi kişi bağlantı sorunu yaşamış garantiye verip yenisini almış sorunu çözmüşler. Yayıncı mikrofonu gibi kalitesi var ve hoparlör kalitesi de gayet güzel. Bir çok kişi bayıldığını söylüyor. Herhangi bir...
Baktığımda önerdiğin logitech kulaklığın mic kalitesi o kadar iyi değilmiş ss a nova 5 kötü değil şimdi bi tane mchose v9 pro isimli kulaklık buldum ama hiç duymamıştım sizce nasıl çok ucuz hani bir de.
Başlıkta yazdığı gibi kulak üstü mikrofonu iyi olan bir oyuncu kulaklığı arıyorum. Beyaz olmasını tercih ederim daha hoş duruyor bence. Blackshark v2 pro (2023) baktım ama fiyatı bi anda artmış ve menteşe sorunları oluyor diyorlar. Arkadaşım 2024 modelini kullanıyor uzun süredir herhangi bir...
Madlion Nano68 alabilirsin ben bayaa araştırdım bir çok klavye buldum. Arkadaşlar sağolsun dedikleri klavyelere bakarken başka başka klavyelerde bulmuş oldum.
1745933611
Ben side print bağlantısını eklemişim normal olanı direkt 3k
1745933878
Veyahut Akko fun60 TMR alabilirsin biraz daha pahalı...
güzel bi modelmiş videosunu izledim listeme de ekledim eyvallah
1745802236
Kasası plastik ben kırmaktan korkarım ama siyah rengi gelirse açıkçası 68li limited versiyonun işte o zaman olabilir derim. Eyvallah listeme siyah olanı ekledim.
Şu an zaten eski bi steelseries kullanıyorum abimden kalma ve tkl boyut sadece numlock yok ama yine de bana büyük geliyor. 75-65 boyut bir klavye çok daha iyi olurdu.
Şu anda bir set yapmaya çalışıyorum ve güncel olarak Waizowl ogm Pro V2 Hades rengi mouse kullanıyorum Waizowl mouse'uma yakışabilecek güzel bir klavye arıyorum. Açıkçası ATK RS6 night hunter rengini Wraith'den almayı düşünüyorum onun dışında başka bir alternatif bulamadım. Taksitle alacağım, o...
atk serisine baktım f1 ismin açısından hoşuma gitti ama pro max stokta yok f1 extreme e baktım 8k dongle ile geliyor direkt kutudan ama 60 saat 1k hz kullanım süresi aşırı az 4khz de bile kullansam 2 günde bir şarj etmem gerekir. o yüzden istemeden de olsa elemek zorundayım aşırı düşük şarjı...